Nem sok ez a pajzsmirigy gyógyszer?
Figyelt kérdés
4,5-ös lett a TSH-m,a T3-T4 rendben volt. Az érték még épp a határ tartományban volt. Az előző vérvételnél 3,8 volt. Az orvos felírt 75 mikrogramm syntorxinet. Azóta mindennap elég nagy mennyiségű székletem van (nem tudom befolyásolja-e). Közérzetem kiváló,étvágyam nagyon jó.
Ahogy olvasom itt a kérdéseket másnak magasabb tsh-ra kisebb dózist adnak,erre az értékre ez nem sok?
Az orvos azzal indokolta,bár normál tartományban van, de az én korom alapján 2,5 alatt kellene lennie a TSH értéknek.
23 éves FIÚ vagyok.
2021. okt. 1. 20:27
1/1 anonim válasza:
Keress másik orvost, ha ebben nem bízol, ne random valaszolókra halgass.
Én 3,9-re 25 mikrogrammot kaptam, 6 héttel később már 1,5 volt. Biztos oka volt, ha te ennyit kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!