Hálapénz, borravaló. A kettő ugyanarra vonatkozik? Egyiket sem szabad adni?
20. Vedd már észre magad. Már megint ez a stílus.
Inkább a te stílusoddal vannak problémák.
Itt nem arról van szó, hogy te nem vagy hópihe, hiába akarod elbagatellizálni.
Sokkal inkább végtelenül arrogáns az a stílus.
Mi a baj, nem tetszik, hogy valaki nem ért veled egyet? És akkor egyből kitör belőled a pszichopata? Neked pszichiáterre van szükséged inkább, azok alapján, amiket írtál.
Persze, hiába mondanánk, hogy vegyél vissza az arcodból.
Azért én mondom: szerintem célszerű lenne visszavenni az arcodból.
Ne áltasd magad, a stílusod nem karcos, már gyűlölködésbe is átcsapott.
Attól, hogy egy egyén képes kulturáltan kifejezni magát, még nem lesz hazug, sem nyalizós. Kevered a dolgokat, hogy magadat jobb fényben fel tudd tüntetni, de az nem fog menni. Ugyanis már a hisztirohamaidat is olvashattuk.
Arra kérlek, hogy vagy kulturáltan írj ide, ehhez a kérdéshez, vagy inkább ne írj többet ide, mert úgysem a kérdésről írsz hanem önmagadról.
Kérdező szemêlyeskedésen kívül mást is tudsz? Ennyit a te kultúrádról.
Itt előadod a szentet de mást meg lepszichopatázol? Tudod mit jelent egyáltalán a fogalom? Én lehet, hogy arrogáns vagyok, te viszont primitív vagy.
Hát igen, úgy lett ahogy fentebb írtam: felesleges volt szólni.
Amúgy én nem adtam elő semmiféle szentet. Te vagy megakadva ezen a kifejezésen.
Írtad, hogy egy egyetemista ugat -
pedig bizony egyedül te voltál, aki itt ezt csinálta!
Vegyél vissza az arcodból.
Azt, hogy mennyi lehet az EQ-d, még megtippelni is felesleges. Csak reménykedem, hogy csak itt arcoskodsz és valójában nem is vagy orvos, mert ha tényleg orvos vagy, akkor az gyakorlatilag tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!