Melyik vakcina a veszélyesebb Astrazeneca vagy Janssen?
Nekem az astra 1 adagja után 12 órával lett 38.5 lázam rosszullét izzadás,amolyan sok"-szerüen kiütött, ez olyan kb 8-10 órán át tartott fekvés- fetrengés egész éjjel...aztán reggelre elaudtam rendesen és du 5 kor ébredtem,..kutyabajom.
A 2. dózis meg semmit nem okozott,pedig rettegtem,hogy megint szarul leszek:)
( a beadás helyén minimális izom fájdalom van kb 2 napig,de hát az természetes ha izomba szúrnak,és ott mikrosérülés van)
Én először Astrát kaptam, éjjel láz, magas pulzus, hányinger, fejfájás. És pár hétig fájdogált az egyik vádlim, fura volt, de nem trombózis.
Második Pfizer: csak a karom fájt.
Pfizerrel oltottak csoportban sok olyat olvasok, hogy fejfájósok lettek azok is, akiknek soha nem fájt a feje, meg pl a fülük cseng. Panaszkodnak még bőr- és vérnyomásproblémákra is, de nem lehet tudni, hogy ezeknek van-e köze az oltáshoz, mert olyan emberek panaszkodnak ezekre, akiknek előtte is baj volt a vérnyomásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!