Apukám általában rengeteget szellent, én ezt örökltem tőle sajnos. Mit lehet tenni ?
Apukám már gyerekkorom óta rengeteget szellent, szinte egésznap 5-10 percenként bármit eszik. Egy munkahelyen dolgozok vele 18 éves vagyok és a kollégáim már úgy érzem kevésbé kedvelnek minket mert brutális mennyiségű bélgázt termelünk.
Elképzelhető hogy a bélbaktériumokat megörököltem tőle ?
Ilyen záptojás-hidrogén szulfid szagúak és negy forrók 70°C
Nah, ha esetleg valós a kérdés...
Egyrészt próbáld meg kitalálni, mitől fingasz sokat, milyen kajától, lehet, érzékeny vagy valamire.
Amúgy meg Espumisan cseppek.
12
Lángot ereget baszki 🤣🤣🤣
Egyébként max testhőmérsékletű lehet.
Mivan ti mèg sose fingtatok forrót?
Mit lehet tenni
Szereljetek be szagelszivót.
Mit lehet tenni? Hát pl rendezhettek versenyt. Általában 2 kategóriákban szokták meghirdetni: hangerő és szagintenzitás.
Amúgy elég óvatosan fogalmazol: "a kollégáim már úgy érzem kevésbé kedvelnek minket". Az első hónapokban még hamarabb felszívták, hogy gyorsabban elfogyjon?
18@
Nyáron nyitva volt az ablak:D
#12 vagyok, és még mindig a 70 foknál vagyok leragadva.
Ti is elképzeltétek már, hogy a hőmérséklet mérése hogyan történne ilyen esetben? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!