Mi lehet a baj? Van három unokám 17,15 és 9 évesek Mikor kicsik voltak rengeteget vigyáztam rájuk munka mellett is mert sajnos elég betegesek voltak
Jó magam 22 vagyok, igaz hogy nem is igazán szoktunk beszélni telefonon mamámmal, de néha felhívom, ha nem tudunk hosszú ideig személyesen találkozni régen gyakrabban hívogattam, de akkor még kicsi voltam, nem volt jogosítvány se semmi. 14 éves koromban letettem az m-es jogsit, szóval ha beszélni akartam vele akkor elmentem hozzá.
Nem generációs probléma ez szerintem, mindenki szereti és tiszteli a nagyszüleit bármelyik generációban, max pár emberrel van a baj.
Nekem is nagyszüleim olyanok amilyenek, de így szeretem őket, nem szégyelltem őket. Számomra az se volt ciki kikor szalagavatón az egész iskola előtt elkezdett puszilgatni mamám. Családtag ő is... Rokon miatt hogyan is szégyenkezhetnék, ha semmi rosszat nem csinál?
Sajnos tipikus. Olyn nincs hogy wgy mai folyton a telefonjan logo tinine vegye eszre a nem fogadotthivasat. Ugyhogy en oszinte leszek maga mar nem sokat szamit nekik.
Nem.generacios problema, csak szimplan sokan parasztokka fejlodnek.
En csak azok hivasat nem.veszem eszre, akikkel nem kivanok beszelni semennyire sem. Hameg este kesonjutokoda, higy valakit visszahivjak es netan akkor mar nem oehet, akkor legfeljebb 2-3 napon belul visszahivom.
Ram nem.vigyzottbetegen a nagymamam, egyik sem, de mindkettot nagyon szeretem/szerettem. Még a legelvetemultebb egyetemi bulikat kipiheno hetvegeimen is meglatogattam oket (akkoriban nem volt mobil) had oruljenek. Es orultek.
Ez most csúnyán fog hangzani. Ne vegye sértésnek. Nem tudnak önnel mit csinálni. Talán van benne generációs probléma is, hiszen igazából nincs közös téma, érdeklődésileg, gondolom én. Néhai nagyapóval ugyanez volt. Kicsiként gyakran kellett jönnöm, szívét-lelkét odaadta nekünk, nekem és apámnak, de én nem tudtam vele mit csinálni nagyobbként, amikor már nem kellett csőszködnie. Utólag sajnálom, hogy nem értékeltem eléggé, de nem is volt az az igazán nagyszülő, apám szerint. Imádott engem, de azt, hogy csak a jelenlétem is elég lett volna neki, felnőtt fejjel értettem meg, és mert szoc gondozó ápoló tanulóként sok tapasztalatot szereztem gyakorlat alatt, és a tanórákon. Kistiniként nekem is az internet volt kb a minden, a rajzolás mellett. Tehát igen, az internet tényleg sokat vesz el - ezért is váltottam butafonra. Ezt előbb utóbb remélhetőleg kinövik.
Mit tegyen? Ha tud, és szeretne, menjen át hozzájuk, vagy hívja át az egész családot ebédre vagy vacsorára... akkor legalább látja őket. Mást nem tud tenni. Várni.
18/l
En mostanaban talalok vissza a nagymamamhoz. Kicsikent nagyon sokat voltam vele, aztan jott a kamaszkor, fiuk, baratnok, bulik es a nagyi fokozatosan hatterbe szorult. De mostanaban, bar sok mindent mashogy latunk es mashogy gondolunk, nagyon szeretek nala uldogelni, kavezni, hallgatni ahogy mesel. Szeretem, hogy mindig orommel csinal nekem bundaskenyeret. Szeretek nala tanulni, akar egesz nap el vagyunk egymas mellett, nyugodtan. Sokszor elbobiskol, tunemenyesen aranyos. Hianyzik nekem a karanten miatt. Es meg igy is ugy erzem, nem hivom, nem torodok vele eleget. Kivanom neked, hogy talaljanak vissza hozzad majd az unokaid, a nagymamak csodalatosak.
22/L
mit jelent kicsi ? håny ėves kor mert 9 ėves is mėg kicsi
ergo ha egy 9 ėvesnek nem hiånyzik nagymama ,akkor ott valamit nagymama sulyosan el rontott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!