Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lehet ilyen alacsony az...

Miért lehet ilyen alacsony az oltottság a városomban?

Figyelt kérdés

A város ahol lakok alacsony a koronavírus oltottság (50% körüli)

Én oltva vagyok de jobb lenne ha mások is oltatnák magukat. Én nem tudom hogy lehetnek sokan ennyire sem képesek hogy elsátálnak egy oltóhelyhez és kész. A városomnak van egy Facebook csoportja de ott érdekes módon senki sem ír semmit koronavírus oltásról, nincsenek beszélgetések ezzel kapcsolatban.

2021. szept. 27. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Azért olyan alacsony hogy az ilyen unatkozóknak mint te legyen min hisztizni🤦‍♀️🤦‍♀️

Olvass kicsit utána mi is az az ADE jelenség,ok?

Ha azt felfogod hogy az mi akkor meg van a válasz a kérdésedre és megnyugodhatsz

Nem mindenki önmaga ellensége XD

Jó olvasgatást a témában és ne csak Béla bácsi és Pali bácsi fecsegését hallgasd mert ők aztán úgy elinformálnak hogy csak nézhetsz

2021. szept. 28. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

"ők aztán úgy elinformálnak hogy csak nézhetsz"

Bezzeg te!... :D

2021. szept. 28. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát!Így van ahogy mondod aranyapám vagy anyám
2021. szept. 28. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy a válaszolók legalább fele miért beszél mellé? Nem az volt a kérdés, hogy te mit gondolsz az oltásokról. Nem tudnak egyesek olvasni, úgy látom.
2021. szept. 28. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!