Miért lehet ilyen alacsony az oltottság a városomban?
A város ahol lakok alacsony a koronavírus oltottság (50% körüli)
Én oltva vagyok de jobb lenne ha mások is oltatnák magukat. Én nem tudom hogy lehetnek sokan ennyire sem képesek hogy elsátálnak egy oltóhelyhez és kész. A városomnak van egy Facebook csoportja de ott érdekes módon senki sem ír semmit koronavírus oltásról, nincsenek beszélgetések ezzel kapcsolatban.
Valószínűleg nekik több életük van nálad, ezért nem töltik a szabadidejüket azzal, hogy facebook csoportokba írkáljanak az oltásról...
Amúgy meg mi közöd hozzá, hogy beoltatták-e magukat? Nem a te problémád.
6
És jogunk van válaszolni is, még ha nem is értetek vele egyet.
Biztosan csakis azért, mert lusták elmenni az oltóhelyre. Véletlenül sem azért, mert olvasták (nem konteós oldalakon!), hogy (ritka esetekben) szívizomgyulladást, trombózist, stroke-ot vagy akár halált is okozhatnak az oltások, és nem szeretnének orosz rulettet játszani, esetleg ismernek is valakit, akinél csúnya mellékhatások léptek fel.
Ezt inkább ne nézd meg, élj tovább boldogan a kis buborékodban:
Ezeket se nézd meg, jobban jársz:
8-as Az mi az első linkben a betegek bőrén??Jézusom!!
És a másik 2 linken is.
Mi a fene ez?Nagyon durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!