Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezzel mit lehet csinálni?

Ezzel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy hányás van bennem, de nincs hányingerem, így nem jön ki.

Sajnos köhögök és mikor feljön némi váladék, akkor azzal valamennyi hányásféle anyag, de nem az összes.

Már egy hete vagyok beteg, de kezdek kikészülni tőle, mert nagyon lassan jön csak ki belőlem a váladék és sajnos közben ez a hányás-szerű probléma is itt van, ami szerintem a köhögés miatt jött elő.

Volt, hogy kicsit erőltettem a köhögést, mert éreztem, hogy a váladéknak fel kell jönni.

Mégis mit tudnék kezdeni magammal? :(

A váladékozós köhögéssel és a hányás-szerű hülyeséggel.

Szedjek ACC-t vagy mit?

Köptető van nekem felírva, pár napja szedem.

Refluxos lehetek? AZt nem hiszem, mert sose volt olyan problémám.

Most meg éppen csuklok úgyhogy már kezdek idegbajt kapni, hogy mi bajom lehet és mikor szűnik már meg.

A köhögéses dolog úgy kezdődött, hogy egy hete este fájt a torkom, aztán fokozatosan köhögés, néha hőemelkedés.

Elnézést kérek az undorító kérdésért, de én már ezt nem bírom idegileg.

2021. szept. 25. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Laikuskként vagy kezdödő reflux, vagy valamilyen oknál fogva túl savas gyomorkémhatás.. A szódabikarbónát probáltad már?
2021. szept. 25. 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt még nem.
2021. szept. 25. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a hányás szerű valami??

Nem csak simán a Slejm?

2021. szept. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!