Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon meddig fognak bent...

Vajon meddig fognak bent tartani és mit fognak most velem csinálni?

Figyelt kérdés
Az iskolában össze estem és mentőben tértem magamhoz. A sürgősségin rögtön infuziora raktak mert kiszáradás és anorexia jeleit látta az orvos.
2021. szept. 15. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg jónak látják, és kivizsgálnak.
2021. szept. 15. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Remélem nem tartanak bent sokáig
2021. szept. 15. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Monitorra is raktak ? Tudod tappancs a mellkasodon?
2021. szept. 15. 16:30
 4/11 A kérdező kommentje:

3

Raktak infúziót,meg valami csipesz félét az ujjamra ami egy gépre van kapcsolva ami folyton csipog.

2021. szept. 15. 16:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Ma már a második infúziót teszik. Eggyet tették mikor behozott a mentő eggyet meg most az előbb.

Hány infuziot fogok kapni.

Vajon meg milyen vizsgálatokat csinálnak majd. Fájni fognak?

Több napig fog tartani?

2021. szept. 15. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:

A sürgősségin nem tartanak bent, általában csak egy éjszakát, utána ha szükséges, átvisznek a benn fekvős kórházba. Ha valóban anorexiás vagy, akkor esélyes a pszichiátriai kezelés, ami nem egy-két nap..

Az infúziókat a kiszáradás, elektrolit-egyensúly felborulása miatt adják. Általában napi kettőt, de ez persze esetfüggő.

Vérvétel mindig szokott lenni.

Ha nem vagy anorexiás, csak egyszeri eset volt, hogy összeestél, akkor lehet, hogy haza is engednek.

2021. szept. 15. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen erre gondoltam. Hány éves vagy?
2021. szept. 15. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:

17 L

De amúgy most jött az orvos megvizsgált és azt mondta hogy nem vagyok anorexiás .

De nagyon le vagyok sovanyodva. És biztos a kiszáradás.

Át szalitottak a kórházba.

Az orvos azt mondta hogy minimum egy hétig biztos bent leszek.

Már többször is estem össze de eddig még nem kerültem kórházba vele de most hogy az iskolába ájultam el az igazgatónő ki hívta a mentőt.

De most fel fedeztek hogy jobb oldalt a hasam alja felé ahol helyezkedik el a vakbel ott meg van dagadva.

2021. szept. 15. 17:47
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
Nem tartanak bent. Csak alaposan megmossák a fejedet, hogy máskor figyelj oda az elegendő folyadékbevitelre. És nem kólára gondoltam!
2021. szept. 15. 17:49
 10/11 A kérdező kommentje:

De igen bent tartanak mert még dagadt a hasam a vakbelem felől.

És az orvos ki akarja vizsgálni.

2021. szept. 15. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!