Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol csinálnak olyan PCR...

Hol csinálnak olyan PCR tesztet, aminél az orrba nem nyúlnak fel, csak a torokba?

Figyelt kérdés
Koronavirus PCR teszt, orvosi ellátáshoz.

2021. szept. 3. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nemrég utasítást kaptak a PCR tesztekhez, hogy orrból kell mélyről. Régebben volt csak garatos lehetőség de ez ezzel megszűnt, feltehetőleg a kellemetlenség szándékos okozása a cél, hogy az oltásokba többen belegyezzünk. Mert ez nem gyártói utasítás a tesztekhez hanem kifejezett magyar utasítás. Nekem sikerült gyereknek kiharcolni, hogy csak garat legyen, de ez csak egyéni hiszti hatására sikerült, az eredményen nem változtat mondta a csaj is.
2021. szept. 3. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

Ez most komoly?Nincs garatos teszt?!A qrva anyját mindnek!Akkor sem oltatom be magam,ennyi

Korlátozások miatt sem tettem meg akkor ez most meg fog hatni?XD

2021. szept. 3. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Whitelab-ot nézdd meg.Ott láttam az előbb garatos tesztet
2021. szept. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!