Német nyelvű PCR tesztet Pesten hol csinálnak?
Figyelt kérdés
Olyan hely lenne jó nekem ahol készpénzel tudok csak fizetni.
Ausztriába mennék ki, ezért szükségem lenne rá.
2021. júl. 19. 21:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem bármelyik hivatalos állomáson több nyelven kiállítják neked. Ismerôsömnek angol kellett, vagy 10 nyelven kiküldték neki, mikor mondta, hogy utazik külföldre.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Nézem, az oldalakt, és ott az áll, hogy ha nem mész akkor nem kapod vissza a pénzed felét. Ebből gondolom, hogy nincs készpénzes fizetési lehetőség, mert nekem meg nincs bankkártyám se bankszámlám.
2021. júl. 19. 21:28
3/3 A kérdező kommentje:
Vissza írtak!
Nemzetközi Oltóközpont:
Minden helyszínünkön van lehetőség bankkártyás és készpénzes fizetésre is! Az eredményt automatikusan küldjük magyar, angol német és további 20 nyelven.
2021. júl. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!