Ha koronavírusra csinálnak tesztet az kimutatja a THC-t?
És még az is érdekel, hogy a jogosítvány elkezdéséhez kell drogtesztet csinálni?
THC felezési idejével kiürüléssel és mindenegyébbel ami ezt a témát érinti tisztában vagyok, arról nem szeretnék válaszokat kapni. Van saját véleményem a kérdésemről, de ezt csak akkor osztom meg hogy én mit gondolok, miután leírtátok a válaszokat. Nem akarok befolyásolni senkit.
Jogosítványhoz, illetve annak elkezdésénél nincsen ilyen. Amit én elítélek, szerintem kellene. Hozzá teszem hogy kizárólag az aktív szerhasználók és függők körében, csak. Rengeteg baleset van drogos és ittas járművezetők miatt.
Szerintem kimutassa, igen. Hiszen vérvételnél mindent néznek. Bár, ehhez azt is tudni kellene, hogy milyen mennyiségben, és mennyi idő telt el az előző használat óta. Nem kell ehhez egyébként nagy wtf, szerintem ha az ember tudja, hogy vérvételre kell mennie, akkor előtte legalább egy hónappal érdemes megállnia azt, hogy nem szív egy füves cigit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!