Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha koronavírusra csinálnak...

Ha koronavírusra csinálnak tesztet az kimutatja a THC-t?

Figyelt kérdés

És még az is érdekel, hogy a jogosítvány elkezdéséhez kell drogtesztet csinálni?

THC felezési idejével kiürüléssel és mindenegyébbel ami ezt a témát érinti tisztában vagyok, arról nem szeretnék válaszokat kapni. Van saját véleményem a kérdésemről, de ezt csak akkor osztom meg hogy én mit gondolok, miután leírtátok a válaszokat. Nem akarok befolyásolni senkit.

2020. jún. 7. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogsinál nincs ilyen tuti...
2020. jún. 7. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Jogosítványhoz, illetve annak elkezdésénél nincsen ilyen. Amit én elítélek, szerintem kellene. Hozzá teszem hogy kizárólag az aktív szerhasználók és függők körében, csak. Rengeteg baleset van drogos és ittas járművezetők miatt.

Szerintem kimutassa, igen. Hiszen vérvételnél mindent néznek. Bár, ehhez azt is tudni kellene, hogy milyen mennyiségben, és mennyi idő telt el az előző használat óta. Nem kell ehhez egyébként nagy wtf, szerintem ha az ember tudja, hogy vérvételre kell mennie, akkor előtte legalább egy hónappal érdemes megállnia azt, hogy nem szív egy füves cigit sem.

2020. jún. 7. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, 1 hónap legalább kell, de ha koronára csinálnak tezstet, szerintem nem csak korona poz v neg et neznek. THC-re külön tezst kell úgy gondolom. Nekem ez volt a véleményem amit ígértem, de írjatok még, kíváncsi vagyok máséra is.
2020. jún. 8. 01:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem néznek THC-t, és ha ki is mutatnák orvosi titok, ha nincs rá indok nem indítanak eljárást.
2020. jún. 10. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kiderülni mivel nem azt nézik de ha lehetne betépve ne ülj volán mögé.
2020. jún. 11. 08:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Huuh jó ez megnyugtató köszönöm! :)
2020. jún. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!