Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljeskörű életmódváltás?

Teljeskörű életmódváltás?

Figyelt kérdés

Szeretnék életmódot váltani, eddig nem foglalkoztatott, de most hogy anya lettem, beláttam hogy ideje lesz változtatni, ha sokáig részese akarok lenni a fiam életében.

Olyan dolgok érdekelnének, hogy az aki életmódot váltott mik voltak az első lépések. Szeretnék vitaminokat is szedni, mert sokat vagyok beteges. Vizet rengeteget ittam amíg dolgoztam, most hogy már nem, szinte alig iszok. Hízni is elkezdtem. Nem is érzem magam jól a bőrömben se külsőleg se belsőleg. Minden érdekelne.

Kicsit össze vissza lett. De tényleg minden érdekelne. /vitamin, mozgás, tea, ételek elkerülése-ételek bevezetése... /

2021. szept. 23. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlott vagyok a témában, mert én is életmódot váltottam, bár más kategóriákban. Továbbá elég mélyen képzem magam a táplálkozástudomány területén. De egy valamire szeretnélek megkérni: Ezt a kérdést ne itt tedd fel, hanem egy igazi szakembernél. Itt mindenki okos, mindenki megmondja a tutit. Én is megmondhatnám, de korántsem biztos, hogy ami nekem bevált, az jó lesz vagy esetleg nem lesz káros rád nézve. És akkor még meg sem említettem azokat az embereket, akiknek tapasztalatuk és tudásuk sincs a témában, csak okoskodnak, majd többet ártanak, mint segítenek.

Ettől függetlenül sok sikert és kitartást kívánok!

2021. szept. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!