Életmódváltás? - Fejlődő szervezet vagyok, kérlek, ha tudtok, adjatok tippeket.
Sziasztok!
Holnaptól szeretnék életmódváltásba kezdeni.
Lassan 15 vagyok, 173 cm és 74 kg.
Méreteim:
Derék: 74
Csípő: 101 cm
Comb: 64 cm
13 éve néptáncolok, heti 2x1,5 órában. Viszont a korlátozások miatt erre nincs lehetőség.
Itthon szeretnék edzeni.
Mivel fejlődő szervezet vagyok, ezért nem fogyózhatok, de 65/64 kg szeretnék lenni.
Ezt kb augusztus végéig tervezem elérni.
Imádok sportolni, biciklizni, görkorizni sétálni... Viszont mivel maszkot kell hordani, ezekhez nincs annyira most kedvem (nehezen bírom a maszkot). Viszont ettől függetlenül várom a szabadidős tippeket!😊
Nem szeretném éheztetni magamat persze, és havi 2kgnak is örülnék, sőt egynek is.
Vagy az sem baj, ha nem mozdul a mérleg, csak a centik.
Azért úgy gondolom, hogy az is számít, hogy élvezzem.
Rubint Rékára gondoltam.
Szerintetek minden másnapi pihenővel jó?
Naponta sétálok is, kb 45 percet.
Maximum 1 órát tudok rászánni.
Chloe Tinget próbáltam, de nem annyira jött be.
Ha nektek van konkrét otthoni edzéstervetek azt is szívesen fogadom!😊
Súlyzós edzésre sajnos nincs lehetőségem, viszont max. kb. 1 literes flakonokkal tudom őket helyettesíteni, ha kell.
Minden ilyesminek az alapja ugye a jó étrend.
Nem szeretnék diétázni!
Ebben tudtok segíteni?
Akár konkrét napotokat leírni, hogy mit esztek?
Itt egy napom, hátha tudtok rajta korrigálni:
Reggeli 7:30/8:00: Zabkása, vagy tojás zöldségekkel, vagy tk zsömi szendvics
Tízórai 10:00/10:40: KorpoVit, natúrjoghurt, gyümölcs, vagy répa
Ebéd 11:40/12:00: általában csirke, néha vörös hús, zöldségekkel, vagy tojás sajttal, tk kenyérrel, zöldséggel
Uzsi 15:00: általában az, ami a tízórai
Vacsora 18:00/18:30: Ricotta, cottage cheese, natúr joghurt, zöldség, leves, valami apróság általában
Mivel nem magamra főzök, és a 800 ft/dbos Kaliforniai paprikát és társait nem engedhetjük meg, valami olyat keresek, ami megfizethető.
Vagy esetleg tipoeket, hogy ha anyu pl paprikáskrumplit főz, ehetek-e, és mennyit.
Ilyesmikre.
Oh, és kb 3 éve csak sima vizet iszok, ha nem, mindig cukormenteset!😀
Meg úgy unblock, amit tanácsoltok, eszetekbe jut, tényleg, bármit meghallgatok!☺
(persze kulturáltan megfogalmazva)
Előre is nagyon, nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
Köszönöm szépen!😊
Úgy gondolom, értelmetlen nem csak ebben a korban, hanem bármikor a testünkkel játszadozni, hiszen egy van belőle...
Számomra nem a divattrendek, 20 centis vádlik fontosak, hanem, hogy védjem a testemet, ne legyen gondom vele később!
Hiszen még most a tanuláson kívül nem sok gondom van, kihasználom ezeket az éveket, hogy jó jövőt építsek magamnak!
Hisz bármire képes vagyok, csak egészség legyen, kívül, belül.
Az utóbbi viszonylag rendben/folyamatban van, így az előbbire is ideje rátérnem😄.
Szóval mégegyszer köszönöm szépen, próbálok jó példa lenni az öcsémnek,büszkévé tenni a szüleimet, nem elveszni az éterbe, mint sok korombeli, és megtalálni magam, dolgozni magamon!☺
Ismételten köszönöm!!
Próbálkoztam már edzéssel, de sajnos mindig abbahagytam.
Ezért gondoltam Rékára.
Sok mindenkit motivál, eddig egy kb 1,5 órás edzését csináltam meg, 2 napig izomláz volt!😝
Szóval szerintem ő lesz, 2 naponta kb 1,5 órában plusz a séták mellé néha egy kis aerobik, kardio..
De persze még mindig várom a tanácsokat!😉😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!