Lehetséges, hogy a koronavírus elleni Pfizer vakcinától lenne nézlégzésem? (többi lent)
Múlt hét pénteken, vagyis, 17.én kaptam meg a Pfizer vakcina második adagját, aznap este volt egy kis lázam meg másnap kicsit gyenge voltam, de semmi különös, vasárnap már semmi bajom nem volt, sportoltam is.
Azonban hétfő reggel, amikor keltem fel, rám jött ez a nehézlégzés, nyugalmi állapotban úgy kellett szednem a levegőt, mintha futottam volna vagy ilyesmi. Szerencsére ez elmúlt, de azóta is olyan dolgokban kifulladok, amiben ezelőtt nem (pl. gyors gyaloglás).
Ez lehet a vakcina mellékhatása?
Meddig fog tartani?
Menjek el orvoshoz?
17/f
A válaszokat előre is köszönöm!
Igazából régóta bizonyított hogy a kamasz srácokra a legveszélyesebb a Pfizer.
Konkrétan 6x akkora az esélye hogy a vakcina okozta szívizomgyulladásba halsz bele mint hogy a koronába.
Apám is Pfizert kapott és nem hinnéd el hogy milyen tünetei vannak hónapok óta... Papa sajnos másnapra meg is halt. Anyu meg 3 napig olyan volt mint Popeye, szóval szerencsés volt.
Orvoshoz hiába fordulsz, el leszel küldve mint az öcsém aki szintén fulladt.
Megmondta a doki hogy kísérleti fázisban lévő vakcina, nincs is engedélyezve, nem is volt kötelezve hogy beadassa, sőt, ő maga írta alá a beleegyező nyilatkozatot szóval viselje az oltás következményeit.
A Pfizer az nagyon veszélyes. Eszméletlen sok tünet van oltás után.
A facén van a " Pfizer mellékhatások ".
Lépj be és sok mindent megtudsz.
Lehetséges. Ezt senki se tudja megmondani neked, csak orvos. Mindenképp menj el, egy röntgen nem árt, te is megnyugszol. Sajnos nagyon sok a stressz is manapság. Ismered azt, hogy a medikusok, orvostanhallgatók sok esetben tüneteket produkálnak miközben tanulják a betegségeket? Ma már nagyon sok helyen bele lehet botlani az oltásokról szóló fórumokba, cikkekre, hírekre stb. amelyek a mellekhatasokrol szólnak. Természetes, hogy aki tart tőle az hajlamos beképzelni is ezeket. De sajnos tényleg van, akiknél gondot okozott. Én biztos szólnék legalább a háziorvosnak. Ahogy írták, fiataloknál elofordulhat ritkán szívizomgyulladás, de ez gond nélkül kezelhető, elmúlik.
Nálunk is mindenki megkapta, egészen a 101 éves mamáig már hónapokkal ezelőtt, szerencsénk volt, senkinek semmi baja.
En is azt tanácsolom, amit a többiek, menj el orvoshoz, legalább megnyugszol te is.
Nekem is volt már nehézlégzésem, tudom hogy nem kellemes. Nekem az egyik családtagom temetése után pár nappal jött ez elő. Orvoshoz mentem, nagyon lelkiismeretesen kivizsgáltak. Szervi bajt nem találtak. Pár hónapig gyógyszert kellett szednem, ami megakadályozta, hogy túlságosan felpörögjön a szívem. Valami béta blokkoló. Meg mindenféle relaxációs technikákat csinálnom. Nekem is volt , hogy kifulladtam olyan dolgoktól amiktől alapból nem szoktam. Nem volt kellemes. Megertelek teljesen. 20 éves voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!