Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap kaptam Pfizer első...

Tegnap kaptam Pfizer első oltást. Viszont nem igazán reagáltam?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak.

Nem igazán voltak mellékhatások.

Pedig védett akartam volna lenni a koronavírussal szemben.

A második oltásomat október 6-án kapom.

Érdekes hogy mindenütt azt olvasom hogy Pfizer-től sokan súlyosan betegek, súlyos tünetek stb.

2021. szept. 16. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Mit vártál, hogy 2 fejed nő?
2021. szept. 16. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Még ne kiabáld el.
2021. szept. 16. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt a Pfizer inkább a második dózis után okoz erősebb oltási reakciókat, másrészt nem a mellékhatásoktól függ, hogy kialakul-e a védettség. Akkor is kialakul, ha egyáltalán semmi mellékhatást nem tapasztalsz. Egyik ember így reagál rá, a másik úgy. Attól még az oltás véd. Örülj neki, hogy nem lett tőle bajod.

Biztosan rémhíreket olvastál előtte.

2021. szept. 16. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Miért baj, ha alig van (nincs) mellékhatás ? Nekem az első után kissé érzékeny volt (enyhén fájt) az oltás helye, másnapra elmúlt. A második után kissé tovább éreztem a karfájás, a harmadik után meg pont 2 napig éreztem a szúrás helyét.
2021. szept. 16. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindenkinek vannak tünetei, pl. nekem sem voltak, még a második oltás után sem. De ez emberfüggő, hiszen minden oltásnak lehetnek mellékhatásai, mégsem jelentkezik mindenkinél. Az hogy nem haldokolsz nem jelenti azt, hogy nem alakul majd ki védettség.

Egyébként inkább a másodiknál szoktak tünetek lenni, de mivel a remény hal meg utoljára, megsúgom hogy még néhány napon belül lehetnek oltási reakcióid.

2021. szept. 16. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem csak akkor hat, ha kiüt...
2021. szept. 16. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem leszel védett.. ugyanúgy megfertőzhet..
2021. szept. 16. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Én még tavasszal kaptam. Az első adag után fájt a karom. A második után még annyi sem volt, azt sem éreztem, hogy beadták.

Aztán nyáron csináltattam antitestet és a határérték 300-szorosa volt.

Az oltás utáni reakciók mértéke nem feltétlenül azonos a kialakuló védettség mértékével.

2021. szept. 17. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem volt semmi az égvilágon. Hidd el, többségében ez a normális. Csak ha valaki utána 1 hétig lázas, azt azonnal felkapják, a másik 1000-ről meg, akinél semmi, nos azokról nem ír senki, mert abban nincs semmi érdekes.
2021. szept. 17. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

Attól függ, melyik eresztésből kapod... van, ami csak sós víz, van, amiben van 2 méreg, meg van, amiben több. :D

A modeRNA is dettó ugyanezt csinálja. Eddig volt 2 cucc benne, most már van 7, és abból 5öt nem árulnak el.

A sok birka meg még mindig bégetve tolatja be magának a népességcsökkentő mérget. :) (agenda21)

2021. szept. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!