Tényleg olyan veszélyes a Covid? Érdekelne a Covid rettegők véleménye, a csatolt link alapján.(Lent kifejtem.)
Kérlek, ha csak annyit tudsz hozzáfűzni, hogy a kamu az oldal, kamu a cikk, ne fáraszd magad. Nem tudom bizonyítani, hogy igaz, ahogy ti se a "hivatalos statisztikákról", szóval jatsszunk el a gondolattal, hogy valós.
Ha ez így van, akkor a regisztrált fertőzőtteknek több, mint ötszöröse esett át covidon a valóságban, hisz oltás nélkül is van antiteste. Ez a szám még magasabb, hisz azok, akik hivatalosan nem estek át (de igen, csak nem tudtak róla), de oltottak, azok nem nem szerepelnek benne, ahogy azok se, akik szintén átestek, de még régebben, tehát a méréskor már nem volt antitestük.
Vagyis a Covid mortalitása messze nem 2-3%, hanem kb.0,5% még úgy is, hogy mindenkit covid halottnak számolnak, ha abban halt meg, ha nem.
Tudom, nem magyar kutatás, de mivel nincs külön lengyel covid, ez nem releváns. Természetesen a rettegett post covid érintettség is módosul 5%-ról 1 alá. Szóval így is annyira veszélyesnek tűnik, hogy érdemes még messze nem bizonyított löttyöket magatokba oltatni?
"Viszont te nem csak bizonyítani nem tudod, az ellenkezőjét, hanem nem is állítasz semmit...." (ez jó!)
"Addig azonban én nem random számokkal dobálózom, hanem az egyetlen nyilvánosan elérhető számadatokkal." (Rengeteg van!)
"..érvelés bajnokai..végre tudna valaki mutatni egy olyan kutatást, ami arról szól, hány % esett át valóban a covidon...mennyi a covid mortalitása..vagy a SEMMIN vitatkoztok..itt mindenki tele van nyilvános statisztikakkal, de érdekes, senki nem tud mutatni egyet se.."
Igen vicces fiú vagy te..
Megprobalom primitíven leírni, hogy még te is megértsed. Nyilvános statisztikabol sok van a neten. Olyat sehol nem fogsz találni, hogy mennyi azok száma, akik tünetmentesen estek át a fertozesen. Hiszen ebben benne van a válsz is: nincs tünet, azaz nem tudja ő maga sem, hogy fertőzött volt. Ezzel bukik a H0 hipotezised, amire alapozod a kerdesedet. Becslések vannak csak, mekkora lehet ez az embertomeg. Így a cáfolatként neked adott H1 hipotézist alapból elutasítod, mert valótlan adatokon alapul.
És nem érzed az ervelesed görcsös voltát, csak a veled nem egyező kommenteket igyekszel gőgösen elutasítani.
De hogy válaszoljak az előző kommentedben feltett kérdésre - bár nyilvánvaló, hogy lenézed az ilyen embereket- igen. Az influenza elleni oltást is beadatom régóta. Nem mert félek tőle, attól a kortól még messze vagyok, hanem mert ha lehet, szeretném elkerülni, hogy elkapjam. Ennyi.
Majd jelezd ha rajottel mi a hiba a kepletben. Kitartást!
Fáradt vagyok. Jó éjszakát.
Aha. És ő is pont a kérdésedre válaszolt..ja, nem.
De nagyon kedves tőled, hogy "felpontoztad".
👍
Nagyon értetlen vagy. Köszönöm a rengeteg idődet, és a lenéző valaszaidat. Gratulálok a 130as IQ-hoz.😏
Szerintem hoztam mindent, amit kértél. De nyilván nem is érdekel.
Beleuntam.
További jó estét!
🤦Te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy csinálod? Megnyitottad egyáltalán azt a linket? Random szám? Most nem tudom megnyitni, de valami 7,6% a lengyelországi regisztrált átesettek aránya. Az oltatlanok 40%-nak volt elegendő antitest a vérében! Tudod, 7,6 nem=40. Szerinted az hogy került oda, ha nem esett át és nem kapott oltást?Megcsípte egy covidos szúnyog? Segítek, átesett a fertőzésen!
" Olyat sehol nem fogsz találni, hogy mennyi azok száma, akik tünetmentesen átestek a fertőzésen." Voilá, pont erről szól a kérdésem. Találtam. EGYET. Nyilvánvaló, hogy antitestből meg lehet állapítani, ha valaki átesett, ha még oltás előtt megmérik. Nem tették. Miért nem? Miért nem érdekelt senkit? (Egyébként még most is megmérhetnék, csak értelemszerűen már csak az oltatlanoké számít.)
Igen, képzeld, pont a kérdésemre válaszolt, mivel leírta, hogy ő NEM a mortalitása miatt tartja veszélyesnek, tehát ez nem befolyásolja. Ellenben a fertőzőképessége miatt veszélyesnek tartja, ami ezek szerint még nagyobb. Leírta, ha pont a te anyád az, aki beleesik...Vagyis neki 0,0000000001% mortalitás is veszélyes lenne, hisz az is lehet akár ő is.
Vagyis sikerült pár sorban megfogalmaznia a releváns választ, amihez neked 20 semmitmondó komment kellett.
Egyébként gratulálok, végre neked is sikerült.👏Kapsz is érte egy zöld pöttyöt. Nehéz szülés volt.
Össze vissza beszélsz, és még csak észre se veszed. Gratula!🤣
Ma már nem olyan jó a helyzet Lengyelországban sem, sajnos.
De a lényeg, hogy a linkelt cikkel nem támasztod alá a véleményedet, mert minden fertőző betegség esetében ez a helyzet. Vagyis, hogy messze nem minden fertőzöttet találnak meg. Ami azt jelenti, hogy minden fertőző betegség esetén alacsonyabb a valódi megbetegedési és halálozási arány, mint a közölt. Ennek fényében kell összehasonlítani a COVID és a többi fertőző betegség halálozási rátáját.
A lényeg pedig valóban nem az, mennyi a fertőzött, hanem mennyien kerülnek kórházba közel egy időben. Ahhoz pedig nem kell statisztika, magad is tapasztalhatod, ha egészségügyi ellátást kell igénybe venned, amikor tele vannak súlyos betegekkel a kórházak.
Annyira veszélyes, és halálos, hogy ha elkapod, akkor az a gyógyszer, hogy maradj otthon és ülj a s*ggeden két hétig.
Annyira veszélyes, hogy másfél év leforgása alatt még mindig a Füld lakosságának közel 97%-a NEM kapta el,
3%-os fertőzöttségi ráta, és ennek a 3%-nak a 2%-a halt bele (állítólag a koronába)
Vagyis a haálozási arány a világ össz.lakosságára nézve 0,06%!
#MINDMEGHALUNK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!