Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg olyan veszélyes a...

Tényleg olyan veszélyes a Covid? Érdekelne a Covid rettegők véleménye, a csatolt link alapján.(Lent kifejtem.)

Figyelt kérdés

Kérlek, ha csak annyit tudsz hozzáfűzni, hogy a kamu az oldal, kamu a cikk, ne fáraszd magad. Nem tudom bizonyítani, hogy igaz, ahogy ti se a "hivatalos statisztikákról", szóval jatsszunk el a gondolattal, hogy valós.

Ha ez így van, akkor a regisztrált fertőzőtteknek több, mint ötszöröse esett át covidon a valóságban, hisz oltás nélkül is van antiteste. Ez a szám még magasabb, hisz azok, akik hivatalosan nem estek át (de igen, csak nem tudtak róla), de oltottak, azok nem nem szerepelnek benne, ahogy azok se, akik szintén átestek, de még régebben, tehát a méréskor már nem volt antitestük.

Vagyis a Covid mortalitása messze nem 2-3%, hanem kb.0,5% még úgy is, hogy mindenkit covid halottnak számolnak, ha abban halt meg, ha nem.

Tudom, nem magyar kutatás, de mivel nincs külön lengyel covid, ez nem releváns. Természetesen a rettegett post covid érintettség is módosul 5%-ról 1 alá. Szóval így is annyira veszélyesnek tűnik, hogy érdemes még messze nem bizonyított löttyöket magatokba oltatni?

[link]

2021. szept. 17. 20:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
25%

Hagyd. Ugyis csak azokat a statisztikákat találja meg és fogadja el, ami neki tetszik. Keresgéljen magának.

Majd ha jön egy valódi járványügyi szakértő, azzal "megvitatjuk". (bár kötve hiszem, hogy egy ilyen ember errefelé járna, és ezeket a kommenteket olvasgatná..🤭)

Mindenki maradjon a kaptafánál.

Amugy meg tok mindegy mit hozol neki. Bizonyítani úgysem tudod, hogy nem kamu. Tehát az övé lesz igaz. 😉 Szóval felesleges.

2021. szept. 20. 17:54
 22/43 A kérdező kommentje:
Imádom az érvelés bajnokait! Akkor végre tudna valaki mutatni egy kutatást, ami arról szól, hány % esett át valóban a covidon? Hány oltatlannak van antitestje? Mennyi a Covid mortalitása, vagy csak a semmin vitatkoztok? Itt mindenki televan nyilvános statisztikákkal, de érdekes, senki nem tud mutatni egyet se. Én egyet találtam, azt raktam ki, arról szól a kérdés, de arról mindenki k.ssol. Bocs, de aki nem szól hozzá a kérdéshez, annak hogy értékelném hasznosra a válaszát?(Amúgy tőlem a többség semmit kapott, mivel nem volt mit értékelni, aki bunkózik is, az kap pirosat. Aki meg a kérdésre válaszol, az zöldet.)Nem egy agysebészet.
2021. szept. 20. 19:54
 23/43 anonim ***** válasza:
27%

Keresd meg magadnak. Tele van vele az zinternet. Aztán magaddal nyugodtan megvitathatod tudományos alapon.🤘

2021. szept. 20. 21:20
 24/43 A kérdező kommentje:
Íme, a haszontalan válasz prototípusa. Azzal kezdődik, ha nem tudsz hozzászólni, nem kell írnod. Olvasni tudsz?
2021. szept. 20. 22:02
 25/43 anonim ***** válasza:

Igen, sőt...

Szóval, az alapallapot az, hogy belinkelsz egy forrást, aminek valodisagat Te magad is kétségbe vonod. Ezek után elvarod a Te velemenyeddel nem egyezoktol, hogy csakis validalt statisztikat linkeljen be.

Nem érzed a kérdésed sulytalansagat, a kommentjeid hiabavalosagat ezek alapján?

Keressel rá Google-ben az our world in data kifejezesre, nagyon szép grafikonikat kapsz. Amik persze cáfolják az alaptalan kiindulópontodat, így nyilván ignoralod valami kifogással.

Mazsolazgass, cáfol, de hitelesen!

[link]

2021. szept. 20. 22:31
 26/43 anonim ***** válasza:
"...aki bunkozik is..."👏
2021. szept. 20. 22:46
 27/43 A kérdező kommentje:

🤦Ki vonta kétségbe? Leírtam, hogy nem ellenőrizhető, mint semmilyen más statisztika se, EZÉRT, ha a valódiságáról akarsz vitatkozni, akkor fölöslegesen raboljuk egymás idejét, mert nem derülhet ki. Gondoltam, ezzel megelőzőm a meddő vitákat. Pont az ellenkezőjét írom annak, amit te kitalálsz. NEM validált statisztikát várok senkitől, mivel álláspontom szerint olyan nem létezik. Megpróbálom úgy, hogy te is megértsd. Bárki bármilyen statisztikát csatol, NE vizsgáljuk a hitelességét, hanem alapból tekintsük igaznak, tehát, HA azok a számok igazak, akkor neked alapot ad-e az aggodalomra. Ennél primitívebben már nem tudom leírni. Tegyük fel, hogy eddig csak olyat láttál, miszerint a Covid halálozási 10%. Féltél, mert szerinted túl nagy az esélye, hogy beleesel. Aztán látsz egyet, ami szerint 0,1. Érzed-e azt, hogy lehet, hogy ez nem is olyan veszélyes, nincs mitől félnem, vagy rettegsz tovább, mert a 0,1-be is beleeshetsz? Ennyi volt a kérdés. Elég szomorú, hogy sokan nem tudták megugrani.

Eddig se volt egyetlen "kifogásom" se, neked valami üldözési mániád lehet.

A csatolt linket köszönöm. Még nem volt időm rendesen megnézni, de meg fogom.

2021. szept. 20. 22:56
 28/43 A kérdező kommentje:

21: "Úgyis csak azokat a statisztikákat találja meg és fogadja el, ami neki tetszik."

22: "...belinkelsz egy forrást, aminek, aminek valódiságát te magad is kétségbe vonod."

Végül sikerült eldöntened, hogy akkor most csak azt a forrást fogadom el, amit linkeltem, vagy kétségbe vonom?😂

2021. szept. 20. 23:04
 29/43 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Akkor miről is akarsz itt véleményt cserélni? Hogy ki milyen bemondott szám után kezd el rettegni(oltatni)? Ha azt írom, hogy 4, akkor megnyugszol? Vagy nem elfogadható, mert nem egyezik meg azzal, amit kigondoltal?

Dobtal egy minden alapot nélkülöző H0 hipotézist, ami pont semmire sem jó.

Ez az önmagának készülő riportok, statisztikák világa.

Ennél primitívebben már nem tudom megfogalmazni.

Nem vagy semmi barátom! Lepontozod, azokat, akiknek számodra sértő a megnyilvanulása, de te gond nélkül sertegetsz másokat, mert neked lehet. 👌

#28 semmi köze a két mondatnak egymáshoz.

De most már az én 18as IQ-mal is értem, hogy te a 17-es IQ-al mit akartál. 🤦

A probléma pont, hogy a kérdéssel van. Szomorú, hogy nem tudod kifejezni magad.

Nem érdemes felülni a görény-lenkei-pócs vonatra. Nem százalékok alapján fog dönteni senki az oltásról. Amikor meg bárki bármilyen "statisztikát" bedobhat, nincs miről beszélni (mert elfogadjuk mindet validnak). A feltételezés annyira kifacsart és értelmetlen, hogy bármilyen ezen alapuló válasz vagy következtetés szintén az. Ennél primitivebben ez sem tudom leírni.

2021. szept. 21. 00:21
 30/43 A kérdező kommentje:

Véleményt cserélni, azzal akarok, akinek van véleménye. Neked nincs. Miért nem görgetsz tovább akkor?

Nem tudok megnyugodni, mert alapból nyugodt vagyok. Hogy mi a számomra megfelelő válasz? BÁRMI, ami kérdésre válaszol. Van egy nyilvános világstatisztika, amely szerint X ember fertőződött meg eddig a világon, abból y ember meghalt. (Nem tudom ma ez mennyi, nem vagyok naprakész.) Az alapján a mortalitása 2,5-3%-ra tehető. Ez van a köztudatban. Átlag ember ez alapján tudja eldönteni, hogy szerinte mennyire veszélyes, kell-e tőle félnie. Ha azonban kiderülne, hogy mennyi a valós fertőzöttség, a mortalitása alacsonyabb lenne. Nem bonyolult. 6.osztályos matek. Ha valaki azt írja, én nem figyelem a statisztikát, ÉN veszélyesnek tartom, mert a szomszéd Mari is abban halt meg, nekem az is tökéletes válasz, mivel ő más alapján tájékozódik, nem statisztika alapján, logikus, hogy nem is befolyásolja egy más/új eredmény.

Kit sértegettem? 3x leírtam ugyanazt 3féleképpen, te nem értetted. Megpróbáltam negyedszer is, hátha. Szerintem pont, hogy nagyon türelmes vagyok. Olyan ember miatt fárasztom magam, aki láthatóan nem is akar érdemleges választ adni.

IQ-vitákba nem akarok belemenni, semmi köze a kérdéshez. Az enyém 130. Most akkor előrébb vagyunk? Nem értem, egyáltalán, hogy merült fel, hogy felhozd. 17-nél amúgy a tiéd is több, ha te magad írod a választ.Annyival ugyanis nem tudnál írni 😉

A másik ez a Görény téma. Hogy kerül ide? Én provokálok? Szerinted mi köze a kérdésnek ezekhez az emberekhez? Ebből az elsőről már hallottam, a másik kettőről azt se tudom kicsoda. Szóval ez is nagyon releváns volt.

"Nem százalékok alapján fog dönteni senki az oltásról." Ok.szuper, hogy te erről mindenkit megkérdeztél, de nekem bőven elég lett volna, ha a 20 semmitmondó válaszod helyett a magad nevében válaszolsz, ha TE nem statisztika alapján, akkor mi alapján tartod veszélyesnek/veszélytelennek, döntesz az oltás mellett/ellen.

2021. szept. 21. 00:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!