Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés mankózni? Valaki...

Milyen érzés mankózni? Valaki kipróbálta/kipróbálná milyen mankóval menni?

Figyelt kérdés
Nem volt rá szükségem, de érdekelt, hogy átérezzem milyen akinek szüksége van rá...

2021. szept. 15. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lesántultam pár hete, itt gyakorin javasolták, vegyek egy könyöktámaszos mankót, meg is akartam fogadni a tanácsot, de a boltban a hölgy lebeszélt róla, én meg hülye fejjel hsgytam, aztán egy régi sétapálcát szedtem elő, ami segítség csak a vézna csuklóm megfájdul tőle, meg néha a könyököm is. Arra jó még, hogy észrevehetőbb, mint maga a sánzítás, így nem lökdösnek meg kényszerítenek, hogy félreugrálj előlük.
2022. aug. 21. 10:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Anyósom mankóját elloptam azzal mentem sokat nem ért utol mert ugye alig tud menni, jó volt kipróbáltam milyen mankóval menni, meg értem hogy az öregek miért mennek mankóval.
2023. febr. 5. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!