Akik beadatták maguknak a koronavírus elleni vakcinát, azok nem rendelkeznek önismerettel?
Kérdeztem, nem ítélkeztem. Senkit nem néztem le ezzel, egyrészt.
Másrészt, ha tudni szeretnéd soha nem vagyok beteg, így vegyszert sem veszek be soha. Annál inkább vitaminokat. Minden nap minden létfontosságú vitamint megfelelő mennyiségben.
nem lehet kibírni a népek összeugrasztása nélkül az estét, mi? erre csorog a nyálad, ha láthatsz másokat vitatkozni a hülye kérdésed alatt?
idióta
Pont, hogy van önismeretem, így tudom, hogy olyan krónikus betegségeim is vannak, amik ellen nem lehet hathatósan tenni életmód segítségével.
Továbbá ha egészséges is lennék, a COVID akkor is lehet veszélyes, főleg a poszt-COVID miatt.
A gyógyszerekben nem bízol, de szedsz vitamintablettákat, amik vagy felszívódnak rendesen, vagy nem, amelyikek felszívódnak, azok vagy túladagolásokat okoznak, vagy nem és végeredményben vegyi anyagok így, ebben a formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!