Koronavírus oltás! Óvatos lennék?
Figyelt kérdés
Tavaly decembertől kezdték az oltásokat, és jövő héten én is felveszem az oltást.(Pfizer) Tehát több hónapot vártam hogy többet tudjak róla és hogy hogyan alakulnak a dolgok.
Természetesen félek a koronavírustól.
2021. szept. 10. 15:34
1/5 anonim válasza:
Mi a kérdés? Döntöttél, oltatsz. Szerintem rendben van.
Jobb később, mint soha.
2/5 anonim válasza:
Szóval félsz a koronavírustól is és az oltástól is? Nem irigyellek.
Én egyiktől sem féltem, előbbin tünetmentesen átestem, utóbbit beadattam, semmi bajom nem volt utána (és bízom benne, hogy hasznos)
3/5 anonim válasza:
Én is sokat vacilláltam és én meg örülök, hogy nem oltattam végül. Izraelben szerintem abszolút bebizonyosodott ez az immunszökés dolog. Az új variánsok jobban lesújtanak arra akinek oltással szerzett az immunitása. Még mindig tartok a covidtól is persze de oltás ügyben már nincs kétségem.
4/5 anonim válasza:
Alapjáratban jól tetted,mert ezt tudod tenni magadért.
Én,ha a későbbiekben (még nem tervezem),Pfizert csak az utazás miatt kérnék.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!