Ha valaki oltással kapta el a covidot akkor is házi karanténban kell lennie?
Úgy érted oltottan? Igen, akkor is.
Bolt? Vagy házhoz rendel, vagy megkér valakit, vagy ha nincs más felveszi a kapcsolatot a helyi önkormányzattal.
Oltással NEM LEHET elkapni a covidot.
Másrészt meg aki karanténban van, az vagy megkér valaki rokont/ismeröst/somszédot vagy rendel online.
Igen, akkor is.
2, de, elkaphatja simán. Súlyos lefolyástól véd. Többségében.
4-es.
- Neked nincsenek idős szüleid vagy nagyszüleid akik elkaphatják tőled, pl. ha nem tudod hogy beteg vagy, vagy sem.
- Szerinted mégis miért tesztelik kötelezően bizonyos munkahelyeken az embereket? Nekik sem jó egyrészt, hogy haza kell küldeni a munkaerő egy csekély részét, de még ez is jobb annál, hogy mindenki megbetegedjen és mindenki hazamenjen.
Nagyon tévedsz!
2x oltott vagyok. Éppen karanténban vagyok, Pozitív PCR teszttel, lázzal, k.....va erős fejfájással, olyan, gyakran rám törő gyengeséggel, mint ami a hagyományos influenza esetében sem tapasztaltam még azelőtt.
És az ismerőseim között is többen voltak már hasonló helyzetben, állapotban.
Addig nagy az arc, amíg nincs SZEMÉLYES MEGTAPASZTALÁS.
7-es jobbulást neked!
Mennyi idő lehet a lefolyása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!