Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki oltással kapta el a...

Ha valaki oltással kapta el a covidot akkor is házi karanténban kell lennie?

Figyelt kérdés
Ha valaki egyedül él és karanténba kerül, hogy tud elmenni a boltba és magát ellátni?

2021. aug. 31. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted oltottan? Igen, akkor is.

Bolt? Vagy házhoz rendel, vagy megkér valakit, vagy ha nincs más felveszi a kapcsolatot a helyi önkormányzattal.

2021. aug. 31. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
12%

Oltással NEM LEHET elkapni a covidot.

Másrészt meg aki karanténban van, az vagy megkér valaki rokont/ismeröst/somszédot vagy rendel online.

2021. aug. 31. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akkor is.

2, de, elkaphatja simán. Súlyos lefolyástól véd. Többségében.

2021. aug. 31. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Be vagyok oltva a kártya miatt persze, de ha nem lennék, akkor se érdekelne abból a szempontból, hogy biztos hogy nem mennék el tesztelni csak mert pl köhögök. Hihetetlen, hogy vannak olyan barmok, akik tesztelik magukat önként aztán karanténban szívnak. Más persze az aki pl munkahelyen teszteltet kötelezően.
2021. szept. 7. 06:37
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Mennyi hülye van így van XD
2021. szept. 7. 09:00
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es.

- Neked nincsenek idős szüleid vagy nagyszüleid akik elkaphatják tőled, pl. ha nem tudod hogy beteg vagy, vagy sem.

- Szerinted mégis miért tesztelik kötelezően bizonyos munkahelyeken az embereket? Nekik sem jó egyrészt, hogy haza kell küldeni a munkaerő egy csekély részét, de még ez is jobb annál, hogy mindenki megbetegedjen és mindenki hazamenjen.

2021. szept. 7. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon tévedsz!

2x oltott vagyok. Éppen karanténban vagyok, Pozitív PCR teszttel, lázzal, k.....va erős fejfájással, olyan, gyakran rám törő gyengeséggel, mint ami a hagyományos influenza esetében sem tapasztaltam még azelőtt.

És az ismerőseim között is többen voltak már hasonló helyzetben, állapotban.

Addig nagy az arc, amíg nincs SZEMÉLYES MEGTAPASZTALÁS.

2021. szept. 16. 22:28
 8/8 A kérdező kommentje:

7-es jobbulást neked!

Mennyi idő lehet a lefolyása?

2021. szept. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!