Mi történik akkor, ha házi karanténban vagyok de az udvaron mások is tartózkodnak? Engemis megbüntethetnek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Pozitív PCR miatt hatósági karantént töltök de munkások járnak az udvarra mert a szomszéd tetőt cserél a garázsán2021. ápr. 27. 16:57
1/9 alletta válasza:
pozitív teszted van, fertőző vagy/lehetsz.
szerintem ne mászkálj az udvarra, ha mások is ott tartózkodnak.
nem véletlen a karantén!
2/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem de a kutyát csak kivinném a házamhoz tartozó kertbe wczni, nem mondhatom neki h izzadja ki
2021. ápr. 27. 17:20
3/9 A kérdező kommentje:
És az én kertemben vannak, nyilván én igyekszem távolságot tartani de az nem megoldás hogy az erkélyemre sem mehetek ki meg a kertembe se
2021. ápr. 27. 17:22
4/9 alletta válasza:
próbáld meg kutyádat akkor vinni, amikor nincsenek ott a munkások.
a saját kertrészedben csak nem mászkálnak a melósok.
5/9 alletta válasza:
muszáj használniuk a te kertrészedet is?
tényleg kellemetlen, hogy saját kertrészedbe, erkélyedre(?) nem mehetsz ki.
szerintem az erkélyre igen.
a kerthasználatot valahogy tisztázzátok.
6/9 A kérdező kommentje:
Az én kertemben vannak, azért kérdezem. Nyilván direkt nem fertőznék le senkit. Jeleztem már írásban hogy nem megfelelő annyira az időpont de nem volt valami megértő. Annyi volt a válasz hogy mossam akkor bent a kutyasz@rt ő tetőt csináltat és szorgalmi joga van így meg már énse tudok annyira megértő lenni
2021. ápr. 27. 17:31
7/9 A kérdező kommentje:
Az erkélyre sem tudok kimenni mert a garázs teteje és az erkélyem között nincs 1,5 méter sajnos. Reggel 7től este 6-7óráig folyamatos mozgás van a garázstetőn keresztül, ezegy kicsit hosszú időszak arra, hogy ne menjünk ki plusz az elkövetkező 7napban biztos agygörcsöt kap a kutya bezárva a lakásba mozgás nélkül
2021. ápr. 27. 17:38
8/9 alletta válasza:
"kedves" szomszéd, azért mert szorgalmi joga van, csak nem várhatja el, hogy te és a kutya egész nap a lakásban legyetek, ha van saját kertrészed, erkélyed.
valahogy csak meg kellene egyezni vele, vagy a melósokkal, hogyha ebédidőt, vagy pihenőt tartanak, egy fél órát legalább kint tudjál lenni a kutyával.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos 3napja nem sikerült ebben megegyezni hogy mindösszesen napi 2x fél órát sueretnék kérni a saját udvaromon (ami tetőt nyilván elér maga felől is) na de mindegy majd én leszek a paraszt
2021. ápr. 27. 18:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!