Nem szomorú, hogy a koronavírus után kezdték el az egészségügyet jobban fejleszteni?
Az orvosok béremelése, a kórházak építése és újítása, az egészségügyi dolgozóknak egyszeri bruttó 500 ezer juttatás.
Egy vírus kellett a fentiekhez, még az orvosok kivándorlása se hozott változást, csak a veszélyhelyzet.
Ez nem fejlesztés. Az egészségügy nagyon csúnyán le van rohadva, és a jelenlegi intézkedések is csak a magánegészségügy erősítésére szolgálnak. Nem véletlen árul Lölő sem magánbiztosítást:D
Szép és jó, hogy elfogadható szintre nőtt az orvosok fizetése (sajnos csak az orvosoké, a többi dolgozó megint le van szarva), de a többi intézkedés egyre több dolgozót üldöz el. Gyakorlatilag nincs olyan osztály az országban, ahol nincs munkaerőhiány.
Fejleszteni? A mi osztályunkat leépítették, a vezetőinket lecserélték, beraktak mások alá.
Alig maradtak a régi csapatból, aki új, az nem igazán ért semmihez és motivációja sincs.
Nekem úgy 30 ezerrel nőtt a fizetésem pedig diplomám is van, csak éppen nem orvos vagyok.
Már csak azért nem lépek le mert szükség van rám, nekem pedig a kisgyerekeim miatt egy közeli, biztos munkahelyre és ez annak tűnik. Bár a főorvosunk is ezt gondolta, mégis elbocsátották. Nincs itt gond, csak úgy kiraknak egy nagy tudású orvost, minekisaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!