Egészségügyi dolgozók! Beoltatjátok magatokat, hogy tovább dolgozhassatok, vagy ellenálltok a kényszerítésnek és feladjátok a hivatásotokat?
Szövegértés.Meg a lepontozóknak is.Egyes voltam.Szánalom ami megy...
Az "altatják" elírás / freudi elszólás epic...:)
Már rég beadattam, mert pontosan tisztában vagyok vele hogy mennyi kockázata van a covidnak, és mennyi a védőoltásnak.
Nem beadatni olyan mintha az ember nem kapcsolná be a biztonsági övet, mert attól félne hogy egy esetleges balesetnél eltöri a kulcscsontját... Az nem baj hogy szétmegy a koponyája vagy épp kirepül az autóból, de a lényeg hogy legalább a kulcscsontja ép marad. Vicc.
Kár hogy a legevidensebb válasz hiányzik a szavazásból.
A nagy többség természetesen beoltatta magát, mert konyítanak valamennyit az egészségügyhöz...
Aki nem látja át a helyzetet és a politika felől közelíti meg, az nem is való erre a pályára, nem is baj ha az ilyenek most majd felmondanak, a betegek mindenképpen jobban járnak ha kizárólag intelligens, hozzáértő szakemberek kezelik őket a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!