Milyen szoláriumot otthonra?
csak álló ergoline jöhet szóba, otthoni felhasználásra, minden nap használnánk kb 3-4 főre.. max 1,5-1,8 milliót költenék rá..:D
és ne mondjátok h menjek szoli stúdióba v vmi. nekem itthonra kell, nem vagyok hülye, ha megengedhetem magamnak miért ne vegyek? egyébként spa-t építek itthonra ha vki kérdezné h miért is..::DDD
kösziii
lepontoztalak.:P
bocs h sok smileyt írok meg h nem írok nagybetűket mondat elejére.
fiatalok már nem is kereshetnek pénzt?
gondolhattad volna h nem 40-50 éves írogat itt szoliról.
most nem értem hogy ha valaki nem tud válaszolni akkor minek ír ide. igenis vannak olyan emberek akik ezt megtehetik és akinek ez fontos. mindenki más meg csak irigy. mint mondtam barátnőm is meg tudta venni pedig nem dús gazdagok és most ebből jön neki a bevétele ami elég jó pénz.
amúgy nekem az a tapasztalatom vagy legalább is én voltam kb 3 helyen álló szoliba és az sose fogott olyan jól mint a fekvő és hozzá tenném csak egy természetes barnaságról van szó és nem fekete akartam/akarok lenni.
szerintem ahhoz hogy megkapja a kérdésére a választ tök mindegy hogy ő kinek a pénzét költi. ez a magyar emberek baja hogy mindig rosszmájúskodnak, még az élő fába is belekötnek.
te meg akkor menjél nyelvtan tanárnak, úgy írok ahogy akarok.
21:35 vagyok
Szerintem itt senki nem tudja hogy pl ki tette fel a kérdést, ezáltal nem is igazán tud felvágni vele. A ház, kocsi és minden egyéb pedig biztos megvan már neki.
Amúgy meg lehet sok ember nem teheti ezt itt meg magának de lehetnek itt olyanok akik értenek hozzá pl. ilyen helyen dolgoznak. És még mindig nem a kérdezőt akarom ezzel védeni, hanem csak ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!