Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ez,hogy thai masszázs...

Normális ez,hogy thai masszázs után ez van?

Figyelt kérdés
Életem során voltam már relax es gyogymasszazson is, utóbbiak nagyon fajtak, másnapra azonban nem jelentkezett sem különösebb fájdalom sem veralafutas, 2 nappal utána pedig jobban éreztem magam. pedig nem kíméltek, fajt nagyon. Elmentem csütörtökön reggel egy olajos thai masszázs nevezetű dolgora, ami elvileg relaxációs volt. Gyakorlatilag nagyon fájt, a nő konyekkel masszirozott, ezáltal olyan érzésem volt,mintha kattogtatna a vállamat. A hátam olyan veralafutasos, hogy ilyet még életemben nem láttam és korábban soha semmilyen masszazstol meg 1 orastol sem esett meg. A tegnapi 4 óra állás után a derekam is nagyon faj, egyértelműen a masszázstól, mert még soha nem volt ott ilyen fajdalmam. Lent, ahol van az a csont amiben van 2 bemélyedés. nem tudom annak mi a neve de az is fájt eleve, mikor masszirozta es most 2 nappal utána fájt még alvás közben is. Hiába mondtam neki gyengebben, nem értett se magyarul se angolul nagyon. 45 perces masszázs volt. mas tapasztalt már ilyet? lehet,hogy marandó károkat okozott vagy el fog múlni? olvastam, hogy túl erős masszázs akár gyulladást is okozhat ott... nagyon kétségbe vagyok esve. A veralafutas is nagyon nagy de ott legalább már nem fáj de a derekam nagyon.. Nem volt olyan vészes de 4 óra állás után nagyon faj és ha nem mentem volna masszazsra , akkor nem fájna. mindezt 9 ezer ft-ert ..

2021. aug. 21. 13:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, végül dokinal ( reumatológia) elküldtek, időpontot meg 3. -ra kaptam de közben meg mára, mintha elmúlt volna. Talán még nagyon kicsit fáj, lehet ezzel már orvsohoz sem érdemes menni, nem tudom. De az biztos, hogy legközelebb nagyon körültekintően választok masszőrt!
2021. aug. 27. 22:32
 12/12 anonim válasza:
100%

Remélem már jobban vagy. Erős masszázs után lehet izomláz, de napokig tartó kellemetlen fájdalom ezért túlzás.

Valószínűleg egy rosszabb szalonba mentél, és nem volt túl profi az illető. Tőlem mindig előre kérdezi a recepciós az erősséget, és ő megbeszéli a masszőrrel

2021. szept. 10. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!