Voltam masszázson és azóta borzasztóan fáj a nyakam/vállam, mitől? Normális?
Figyelt kérdés
Hátmasszázson voltam és a nyakam-vállam közötti izomrész eszméletlenül fáj, ha kicsit is hozzáérek. Masszázs közben nem éreztem, hogy túl erősen csinálták volna, csak egyetlen mozdulatnál éreztem (és pont ott), hogy az már kellemetlen volt, de szóltam és utána már nem volt ilyen. Attól az egy mozdulattól lehetséges most ez a fájdalom? Mit tegyek, és egyáltalán mi ez? Izomláz? Vagy mi?2014. nov. 22. 23:26
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy ettől is kialakulhat. Kenhetek rá akkor izomlazító krémet, amit húzódásra meg izomlázra szokás alkalmazni?
2014. nov. 22. 23:32
3/3 anonim válasza:
Elmulik, nekem is volt ilyen, komkretan ranyomott ököllel es teljes testsulyaval a nyaki csigolyaimra 3 napig azt hittem hogy leszakad a fejem, mondtam neki hogy hello csigolya mellett masszirozunk , elmult minden problema nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!