Én oltva vagyok, nem bántam meg.
Beteg is voltam, a fülem azóta zúg...
Nem. Semmi bajom nincs tőle.
Ha oltottan is komolyabban megbetegednék coviddal, akkor is ki tudja, talán oltás nélkül meghaltam volna. Legrosszabb esetben is csak adtam a szarnak egy pofont az oltással, de kárt nem okoztam, így nincs miért bánnom.
Beoltattam magam. Nem nagy meggyőződéssel ugyan, de megtettem. Nemigen volt mit megbánnom, kutyabajom. Hogy ért-e valamit, nem tudhatom. Alapjáraton nem voltam beteg kb 8 éve. Hogy ezt a szart elkaptam volna-e az oltás nélkül, sosem tudom meg.
A konteókon viszont csak röhögni tudok.
Az "oltott veszélyt jelent az oltatlanra" , a "majd ők hotzák be a delta variánst", meg fertőz a maszk, meg köpködjük a tüskefehérjét (mondja ezt olyan, aki szerint nincs is vírus...), meg chipet ültettek agmz emberekbe, meg ezenyi vadabbnál vadabb baromság. Ebben az országban már több a virológus, meg a futball szakértő, mint az ország teljes népessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!