Beadhattak neki vmit? Ha igen mit? Elmenjen orvoshoz, ha már úgy tűnik jól van? 17/L
A legjobb barátnőmmel a bátyámmal meg a barátnőm bátyjával tegnap este buliba voltunk. A barátnőm egyszer kb. 20 percre elment egy sráccal. Táncoltak meg meghívta a srác egy italra. Ezt láttam a 2 szememmel.
Aztán a barátnőm visszajött hozzánk. Úgy nézett ki mint aki kicsit becsípett, ezért kivittük a levegőre. Nem lett jobban pedig adtunk neki vízet, kaját is. Egyszer minden átmenet nélkül elkezdte rázni a hideg és összeeset. Fél perc múlva felkelt, de még mindig rázta a hideg. Bevittük és betakartuk pulóverekkel. Nem volt magánál kicsit össze-vissza beszélt. Mellette maradtunk és folyamatossan figyeltük a pulzusát. Egyszer fázott, pár perc múlva melege volt. Aztán egyszer csak elaludt.
2 óra múlva ébredt fel és semmire sem emlékezett.
sima vér és vizelet ilyet nem mutat ki, nem történt baj elvileg, nincs rendőrségi ügy, nincs életveszély a konkrét drogtesz drága. most már oly mind1, ez volt tanulópénz.
amúgy ha elmentek 20percre mentek el amiben bennevan az ital megivása is és tánc nem hinném h sokminden megeshetett, nem fél perc alatt szívódik fel...
am
A GHB
A GHB-t gyakran szokták folyékony extasynak nevezni. Ez egy olyan új típusú szintetikus drog, amelyet rekreációs célból csak nemrég kezdtek fogyasztani. Elõször 1961-ben állították elõ (egy évvel korábban, mint a ketamint). Ezt a szert sokáig érzéstelenítõként használták - színtelen, szagtalan, kissé sós ízû folyadék, rendszerint kis üvegekben vagy kupakonként árulják. A GHB (gamma hidroxibutirát) fogyasztása szájon át történik és hatásai a ketaminéhoz hasonlóak. Illegális szernek számít (Angliában 2003-tól). Sokáig randi drognak tartották: gyakran cikkeztek Amerikában és Európa több országában is az újságok, hogy milyen bûntetteket követtek el e szer segítségével. A szer egyik hatását (emlékezetkiesést) használták nemi erõszakhoz - az italukba keverték az áldozatoknak, így nem emlékeztek mi történt velük. Kis mennyiségben alkalmazva a nyugalom és béke érzését váltja ki, vidámmá és közvetlenné teszi fogyasztóját, feloldja a belsõ gátlásokat, de esetlegesen fáradságot is okozhat. Nagy mennyiségben teljes emlékezetkiesést, a koordinációs képesség elvesztését, émelygést, izomlázat, dührohamokat, a tájékozódó képesség elvesztését, ájulást, eszméletvesztést, szédülést, hányingert és hányást okozhat. Túladagolása akár kómához, görcsökhöz, fulladáshoz, légzési nehézséghez és halálhoz is vezethet. A GHB-t, mint nemi vágyat serkentõ drogot árulják. Rendszeres használata függõséget alakíthat ki- elvonási tüneteket okozva. Alkohollal együtt használva rendkívül veszélyes lehet-a legtöbb haláleset GHB és alkohol együttes fogyasztása miatt történik.
Szerintem a rendőrségi feljelentés egésszen alap. Az orvos is, viszont azt hogy fajtalankodhatott e vele, azt ki tudja megmondani 20 perc alatt?
Lehet kéne nyitni, vagy fogok is topikot ezért-feljelentések.
Bár nekem nincs túl sok tapasztalatom még ezen a téren, szeretnék rendőr lenni. De ha valaki nem segíti az ilyen parasztok elkapását, akkor milyen társadalmat vár?
Én is találkoztam hasonló dolgokkal. Rendőrségre nem kellemes járni, viszont kifizetődő lehet a társadalomnak.
Én se rohangálok mindenért, de a fajtalanság az ilyen.
Sajnos nekem is van vagy 6 eset amit jelentenem kellene!
Csak kennyérre meg vízre kell keresni a pénzt, akkor magamnak nem hiányzik!
Egyébként meg soha nem úgy hozzák oda, hogy ez teli anyaggal, hogy megdgjlk, mert egy aljas paraszt vagyok. Meg nem úgy történtek ezek. Én feltételeztem a fiúról, vagy lányról. Mert ugye a lány is dgn akar meg jópofizni és nem úgy tekint a sexalitásra a dgsr ahogy kellene. Mert ő is egy kicsit krv, vagy szűz és félénk, azt hiszi nem akarják megrontani.
De nem értem, miért gondolja azt valaki, ha valakik számára fontos a közbiztonság, akkor nem lesz belőle semmi. Azt se értem, miért ne lehetne leírni a hely nevét. Ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni. Azért kameráról, lehet le lehetne néhány arcot venni, lehet e köztük. Vagy bármi apróságot ami segíthet az elkapásában.
Amikor visszajött mit mondott? Ti meg minek mentek együtt, ha nem figyeltek a másikra? Te meg láttad is a srácot. Simán tudnál paraszt leírást adni róla, vagy személyt!
sokan ítélkeznek a lány felett, de pár éve még nem tűnt akkora szörnyűségnek elfogadni egy italt, nem feltétlen volt ennyire durva a helyzet, szegény lány, szerintem ne bántsátok! bárkivel történhet ilyen.....sajnos.....a toxikológia jó ötlet, csak felhívni is szerintem, mert tudnak tanácsot adni és a tünetek alapján valószínűleg pontosabb diagnózist kaphattok, esetleg megmondják azt is h van e még teendőtök, ill. egy feljelentéshez mi kéne!
Szerintem szörnyű h elmész szórakozni és ilyen dolgok mennek egy szórakozóhelyen, ha egy szimpatikusnak tűnő srác meghív egy italra akkor meg arra kell gyanakodni h ilyeneket csinál!
A feljelentést meg kéne tenni, gondolj csak arra h legközelebb ugyanígy elbánhat valakivel, bűntetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!