Beadhattak neki vmit? Ha igen mit? Elmenjen orvoshoz, ha már úgy tűnik jól van? 17/L
A legjobb barátnőmmel a bátyámmal meg a barátnőm bátyjával tegnap este buliba voltunk. A barátnőm egyszer kb. 20 percre elment egy sráccal. Táncoltak meg meghívta a srác egy italra. Ezt láttam a 2 szememmel.
Aztán a barátnőm visszajött hozzánk. Úgy nézett ki mint aki kicsit becsípett, ezért kivittük a levegőre. Nem lett jobban pedig adtunk neki vízet, kaját is. Egyszer minden átmenet nélkül elkezdte rázni a hideg és összeeset. Fél perc múlva felkelt, de még mindig rázta a hideg. Bevittük és betakartuk pulóverekkel. Nem volt magánál kicsit össze-vissza beszélt. Mellette maradtunk és folyamatossan figyeltük a pulzusát. Egyszer fázott, pár perc múlva melege volt. Aztán egyszer csak elaludt.
2 óra múlva ébredt fel és semmire sem emlékezett.
olyan hú de nagyon nem érződik! alapból enyhén sós íze van. egy adag pedig 1-2 max 3ml.
Na most, ha ő kapott 4-5-öt simán hazavághatta, azt a 4-5 ml-t pedig nem érzed mondjuk 3deciben! Ennyi!
és tök jó, hogy mindig olyanok dumálnak akiknek fingjuk sincs az egész kérdésről, csak beírogatnak, őket felpontozzák, aki meg válaszol a kérdésre valóban, azt meg le...
egyébként nem ártana elmenni nőgyógyászhoz, iratni egy 72 órás tablettát, mert ki tudja volt-e aktus, ha volt, használt-e óvszert!
Máskor pedig soha ne hívassa meg magát egy italra se,
a Gina nem játék, a legaljasabb drogok egyike.
Igen lanyok nagyon vigyazzatok, mert az meg a legrosszabb, hogy vannak szerek, amiket megszoktok aztan, es leszokni mar nagyon nehez rola.
A masik dolog az, hogy a majat karositja.
Az En lanyom e miatt halt meg fiatalon, es igy keveredett bele, hogy "tudta nelkul" kezdtek Neki adagolni, s amikor
mar raszokott, nem tudott leszokni, aztan pedig jottek a maj elvaltozasai,mint daganatok, es a szenvedes, ami ezzel jart, amig megnem halt!
Kepzelj el egy viragot, ami el es virul es illatozik, s aztan sosavval leontik!
Igen, én is azt tudom hogy a Gina lehet, bár szerencsére nem vagyok ebben jártas.
És igen eléggé felelőtlenség volt ez.
Remélem nem volt semmi féle aktus mert az lesz a nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!