Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez hogy meghalt...

Mit szóltok ehhez hogy meghalt a koronavírusba ez a oltásellenes ember?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 8. 08:25
1 2
 11/18 anonim válasza:
40%
Egy komment sincs ami 50% fölött van? :D
2021. aug. 10. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
9%

11, sőt, az összes oltáspárti válasz törölve lett mert sok a strucc az oldalon :D

Ez a "nem oltunk, és az intelligensebb réteget még el is nyomjuk, töröltetjük, bedugjuk a fejünket a homokba és akkor nem lesz itt semmi baj" típusú mentalitás a menő itt, de mi mást is várhatna az ember egy gyk szintű oldaltól, mégsem az MTA hivatalos zárt szakmai fórumán vagyunk :D

2021. aug. 10. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Őőő bocsánat, nem oltáspárti válaszok lettek törölve, hanem embertelen, alpári kommentek. Vagy a te olvasatodban az az oltáspárti, ha valaki egy ilyen cikkre azt írja, hogy megérdemelte, meg úgy kellett neki?

Hát nekem holtra mindegy aztán, hogy oltás ellenes, vagy párti, az ilyen ember nézzen már picikét magába. És ezt már leírtam és jól le lettem pontozva (:

Akkor ti is gyönyörűek lehettek, akik ilyet lepontoznak, gratulálok. Más halálán nyammogni, meg megérdemeltnek beállítani.. Jézusom.

2021. aug. 11. 11:31
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

13, az a te hibád ha én direkt nem kapcsolom be a biztonsági övet és halálos autóbalesetet szenvedek? Ha te mindig rendesen bekapcsolod mert elér odáig az agyad hogy milyen fontos a saját biztonságod érdekében, én meg nem elég hogy nem használom de még folyamatosan sértegetlek meg birkázlak meg rettegőnek is gúnyollak amiért használod, akkor az a te felelősséged ha belehalok a saját hülyeségembe?

Mindenkinek ott a lehetőség bekapcsolni az övet, ahogy mindenkinek ott a lehetőség beadatni az oltást. Nehogymár az oltottak telisírják a párnájukat egy ismeretlen Darwin díjas ember miatt.

Azt sajnálom aki mindent megtesz hogy elkerülje a vírust, védekezik ellene és mégis belehal, de azt nem tudom sajnálni aki a saját butasága miatt hal bele. Ahogy azokat sem akik azért szenvednek halálos autóbalesetet mert nem kötötték be az övet, miközben övvel megúszhatták volna karcolásokkal.

2021. aug. 11. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

Hogy jön ehhez a biztonsági öv, nem is.. vagy mivan? :D

De nem is ez a lényeg a kommentedben tulajdonképp, hanem az, hogy látszólag Te akkor se sajnálnál valakit, ha belehalna így egy balesetbe.

Képzeld, ennyi erővel nekem nem egy ismerősöm van, aki oltás után került be az intenzívre. Mindkét oldalra lehetne felhozni példát.

De én abszolút nem is erről beszéltem, mondtam is, hogy engem nem érdekel ki van vele, s ki ellene. Ember nem mond ilyet valaki halálára, hogy "úgy kellett neki", amennyiben nem egy oltári nagy paraszt, elnézést. Bizotsan családja volt, nem volt ezzel ő egy rossz ember, csupán volt egy véleménye és beszélt róla, kész. Úgy is aki akar az oltat, aki nem, az meg nem. Szólásszabadság van.

Elegem van az olyan emberekből, akik emiatt esnek egymás torkának. Még családon belül is tapasztaltam erről vitát.

Akkor se mondok ilyet, hogy valaki megérdemelte a halálát.. Én csak erre akartam kifutni.

Az emberek már túlzásba viszik ezt az egész témát, ha valaki felhozza én meg is mondom őszintén, hogy ne haragudj, de nem szeretnék erről beszélni. Majdnem olyan szenzitív téma lesz ez, mint a rasszizmus vagy ilyesmi.. Ész megáll. Én az oltottat és az oltatlant is sajnálom, aki áldozatul esett.

2021. aug. 17. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

15-ös!Én is így gondolom ahogy te.Én az oltottat is sajnálom ha meghal mert ő is egy ember és az oltatlan is.Nincs ilyen hogy egyik kevesebb a másik több mert miért is ér többet az egyik élete a másiktól?

Nonszensz!Nem normálisak az emberek akik így gondolkodnak!

Elérték a céljukat a gyűlölet keltéssel akik arról beszéltek hogy veszélyes az oltatlan az oltottra,gratulálok hozzá és remélem egyszer mind megkapja ezért a meéltó büntetését!

A másik pedig az hogy kár minden egyes életért legyen az egy állat is mert ő is egy élőlény!Nem hogy még örül valaki egy embertársa halálának!

Undorító!

2021. aug. 17. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

15, nem is mondott senki olyat hogy rossz ember volt. Csupán buta. Mint mondtam, Darwin díjas.

A sajnálat pedig nem gombnyomásra jön. Az érzelmeket senki nem tudja ki-be kapcsolgatni.

"Az emberek már túlzásba viszik ezt az egész témát, ha valaki felhozza én meg is mondom őszintén, hogy ne haragudj, de nem szeretnék erről beszélni." Aha, de azért belém álltál a témával kapcsolatban, annyira nem akarsz róla beszélni :)

Azon pedig meg sem lepődök hogy nem értetted a hasonlatot.

2021. aug. 17. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

18-as Lehet XD

Nem normálisak sokan az biztos

2021. szept. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!