Miért van ennyi oltásellenes? Miért rettegnek ennyire?
Ha egy kicsit tájékozódnátok hiteles forrásból, tudhatnátok hogy a vakcina le volt tesztelve, és azért került ilyen “hamar” piacra, mert egy világjárvány közepén vagyunk és az adminisztratív folyamatokat lerövidítették. Értsétek már meg, hogy vakcina nélkül nem fogunk többé normális életet élni.
Ui. A vakcináknak általában nincsenek hosszútávú mellékhatásai...
40 ev alatt nem tudtak vakcinat fejleszteni a HIV virus fertozesere, 100 ev alatt nem talaltak vakcinat vagy gyogymodot a rakra, evtizedek ota van influenza elleni vedooltas aminek 40!!!%-os a hatekonysaga, es most azt akarjak mondani, hogy kevesebb mint 1 ev alatt csinaltak egy olyan vakcinat, aminek 95%-os a hatekonysaga egy olyan virus ellen, ami soha nem volt elkulonitve, amit tesztekkel sem tudnak biztosan kimutatni, es amire az emberek tobbsege mar immunis.
Tegnap olvastam egy jot, mar nem csak mutalodott covid19 van, hanem szuper fertozo mutans covid, szuperfertozo!! Es ezt az emberek megeszik, hat oltassa magat nyugodtan aki akarja. :)
Miért nem lehet az, hogy én nem pofázok bele ki mikor oltatja magát akkor mások se pofazzanak bele én mikor oltatom magam.
Fel kell fogni nem tudják az emberekre kényszeríteni a vakcinákat koronavírus ellen, és nem fogják tudni a korlátozásokat túl sokáig lenyomni az emberek torkán.
Ha ezt nem sikerül megérteni sokkal szarabb világ jön mint most a járványban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!