Mit tesztek a neszeszeretekbe?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, nyilván a betéten, tamponon... kivül mit tesztek bele?
Egy ilyen kis túlélőcsomagra gondoltam, írnátok olyat amiket beletegyek?
Előre is köszi!
2021. aug. 2. 20:59
1/7 anonim válasza:
Kézfertőtlenítő, esetleg ha belefér akkor törlőkendő, lehet kapni ilyen kisebb csomagosat már. Egyébként dm-be és rossmannba vannak különböző hasznos dolgok 'utazó' kiszerelésben, kicsik, beleférnek egy nesszeszerbe és igen hasznosak tudnak lenni.:) általában a kasszáknál találod őket
2/7 anonim válasza:
Kézfertőtlenítő, ajakbalzsam, sebtapasz, fájdalomcsillapító, hajgumi, körömreszelő, körömágyvágó, egy kisebb kiszerelésű törlőkendő, ugyanígy kis kiszerelésű sminkeltávolító kendő, utazó fogkefe, mini fogkrém... :D Nekem ennyi van benne most, mindenből a legkisebb kiszerelés és méret. Jah és kis méretű kézkrém, mert állandóan reped a kezem a sok fertőtlenítéstől.
3/7 anonim válasza:
Mármint mire? Hogy egy átlagos nap ez benne legyen a táskádban a biztonság kedvéért? Akkor a betéten/tamponon kívül én még tennék bele kézkrémet, ajakápolót, körömcsipeszt, sebtapaszt, fájdalomcsillapítót, hajgumit és egy kis csomag nedves törlőkendőt. Zsepi is mindenképp legyen nálad, bár az lehet inkább ne a neszeszerben. A többit se feltétlenül kell ebbe beraknod, de hasznos, ha van nálad, bármikor jól jöhet. Én ezek közül már mindet használtam legalább párszor és jól jött, hogy van nálam.
4/7 anonim válasza:
Semmit, mert a 100 méterre lévő patikában ezek mind megvannak, ha mégis kellene valami.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!
2021. aug. 2. 23:53
6/7 anonim válasza:
Dezodor, fésű, kézkrém, Pzs, fogkefe, fogkrém, hajgumi, hajcsat, körömvágó olló, tusgürdő, sampon balzsam
Esetleg lehet benne ilyen papír Wc ülőke is, vannak olyan helyek, ahol a wc katosztrófa
7/7 anonim válasza:
Bebe (ajakápoló), ajakradír, törlőkendő, zsebkendő, rágógumi, mini kézkrém, plusz néha belecsúszik egy kis aprópénz is :D Ja, és olykor tartok benne ilyen kis parfüm mintákat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!