Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napja az esőben jól megáztam...

2 napja az esőben jól megáztam. A pulcsima kapucnitól egészen a nyakrészig csupa víz volt. Kb 1 órán keresztül. Okozhatja ez a bajom?

Figyelt kérdés
Ahogy írtam, 2 napja jól megáztam. Már tegnap éreztem, hogy az órom dugul, meg a torkom sem lesz az igazi.A nyakam és a csuklyam körül is fáj ha mozgatom a fejem. Mint amijor valaki elfekszi a nyakát. Nem vagyok lázas viszont olyan érzésem is van, mint ha az lennék. A pulzusom 90-100 közötti. Ha lefekszem az ágyba hoszabb hideig akkor normalizálódik 70-80 közé. Van egy pulzoxinéterem. Általában minfig 96-99 között mozog az értékem. Tegnap este viszont mértem 93-94-95 is. Nem maradt azin az értéken sokáig. Kb fél perc alatt felment 96 és afölé. Lehet ez az érték a kezdődő megfázás miatt? Mennyire kóros ez így? A neten olvasgattam és ott azt írják, hogy azonnal orvos stb... vélemények?

ma 07:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Tényleg azonnal orvos.De neked nem emiatt kell...
ma 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!