2 napja az esőben jól megáztam. A pulcsima kapucnitól egészen a nyakrészig csupa víz volt. Kb 1 órán keresztül. Okozhatja ez a bajom?
Én úgy gondolom, hogy hozzám hasonlóan egy betegség szorongás nehezíti meg a tüneteidet! Utána olvasgatni ugyanis nem szabad, az internet csak rá ijeszt az emberre (mondom én aki szintén ezt csinálja, és egy fejfájásra képes azt hinni hogy agydaganat) Szóval szerintem ne aggódj, biztosan csak a megfázástól fájhat a nyakad, a pulzusodat meg ne mérd egyfolytában… Ha figyelsz rá és rá stresszelsz, automatikusan felgyorsul, ez nálam is így van… (hipochonder vagyok)
Szóval tényleg ne aggódj, ha nem javul, vagy kiújul a nátha/belázasodsz, akkor sincs semmi baj, elmész a háziorvoshoz, felír egy antibiotikumot, otthon maradsz pár napot, pihensz, és minden helyre áll!
Ja és legközelebb nézd az időjárást, és ne felejts el esernyőt vinni magaddal! :))
(Mióta megáztam én is a fishing on orfűn a krúbi előtt mindig van nálam esernyő ha messzebbre megyek)
A megázásom oka az tulajdonképpen egy költözésnek köszönhető. Tudtuk, hogy esni fog az eső de nem volt választás. Pakolni kellett. Vastagabban öltöztem stb. De nyilván a bútorok pakolása közben nem volt kehetőség esernyőt tartani a fejem fölé is...
Kedves 3-as. Én is amúgy ilyen parás vagyok. Voltam háziorvosnál aki szerint piros a torkom, a tüdőmön nem hallani semmit. Szerinte megfáztam. De arra, hogy emiatt magasabb a pulzusom nem válaszolt. Most is fekvés közbe felkelés után simán van 90 + a pulzusom. Ez az, ami idegesít. De gondolom ezt ez a kisebb megfázás is okozhatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!