Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan aki beadatta valamel...

Van olyan aki beadatta valamelyik oltást és megbánta?? Miért?

Figyelt kérdés
Akik fanatikus oltás pártiak, ne írjanak a vita elkerülése végett? Köszönöm.

2021. júl. 31. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9-es,ez érdekes, nekem az ellenkezője van. Sokkal kevesebbet tudok enni-inni az oltás óta, berúgáshoz pedig egész kevés ital is elég. (mondjuk nekem látszik laboron hogy a májfunkcióm rosszabb lett tőle) 8-as vagyok.
2021. aug. 3. 04:57
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Ugye tudjátok hogy nincs koronavírus, csak grafén oxid!

A mintavételi pálcákon, és az oltásban is van!

Az egész Kínából indult,ahol mindig valami új dolgot találnak ki, tehát az 5G-t is.

A denevér csak egy elterelés volt. Hát nem dereng még senkinek?

2021. aug. 3. 09:19
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
12es.... a fake news terjesztést szigorúan büntetném
2021. aug. 3. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem fake news, veled ellentétben ő az aki tényleg utánajárt az igazságnak míg a mainstream bolondjai alszanak.

Az Almera egyetem kutatócsoportja kimutatta a Pfeizerben a grafén oxidot, az argentin a Modernában. A grafén tulajdonságai magyarázzák mind a mágneses jelenséget mind az UV fényben való világítás jelenségét, bárki ellenőrizheti, google a barátod.

A grafén oxid nincs az összetevő listájában az oltásoknak, a Pfizer volt alkalmazottja viszont segített megfejteni a rejtélyt. Az egyik összetevő lipid az ami tartalmazza a grafént, a lipid gyártója egy Sinopeg nevű kínai cég aki a lipid összetevőit feltünteti és ott a grafén, mint a lipid egyik összetevője. Tehát az összetevő összetevőit nem tüntetik fel az oltásgyártók, ennyi a titok. A pfizeres exalkalmazott szerint a teljes összetevőlistát egyébként nem is kötelesek az oltásgyártók publikálni a patentben, hivatkozhatnak a trade secret-re, nem is sértenek törvényt sem vele.

Az is erősíti a "fake news" hitelességét, hogy kifejezett kísérletek folynak, folytak a grafén oxid oltásokban történő használatával, sőt a covid-19 elleni oltások esetében is konkrétan!!

[link]

[link]

Tehát két kutatócsoport egymástól függyetlenül mindenféle támpont nélkül beazonosítja a grafén-oxidot az ampullákban, a beoltottak kb. 80%-a tapasztalja magán a tüneteket amiket a grafén tulajdonságai igazolnak és hab a tortán még konkrét kísérletek is folynak ezzel az anyaggal az oltások kapcsán, kicsit sok a véletlenek egybeesése. Ha nem mutatta volna meg a volt pfizeres, hogy a PEG lipidnek az összetevője a grafén ennyi véletlen együtállás akkor is elég lenne annak aki még képes az agyát kritikus gondolkodásra használni, de ezzel együtt nincs több kérdés. Az oltásokban grafén oxid van, ez tény! Nagyon de nagyon nem akarják, hogy ezzel foglalkozzunk, csak oltassunk, oltassunk, ez is tény!

2021. aug. 3. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Én ezt már nem tudom követni. Most akkor mitől fogok meghalni az oltás miatt? Mert volt már citokinvihar, tüskefehérje, nanorobot, most meg grafén-oxid.
2021. aug. 3. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Bízom benne, hogy egyáltalán semmitől nem fogsz meghalni!! De ha elgondolkodsz azon, hogy akarsz-e még ebből harmadik, negyedik, kitudjahanyadik dózist az szerintem helyes dolog lenne. A szervezet csodálatos, képes ezt a két oltást feldolgozni de talán ráébredhetnek még azok akik beadatták, hogy már nem kellene tovább játszani a tűzzel azért, hogy a gyóygszeripar meg degeszre keresse magát. Na őket nem érdekled hidd el. Akik kutakodnak viszont azok a te érdekedben és minden oltott érdekében is teszik. Nagyon sajnálom, hogy olyan kevesen akarják hallani az igazat közületek.
2021. aug. 3. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Sajnos a #14 nek igaza van es erdemes lenne elgondolkodni mit csinalnak velunk es a vilag nepesedessel ...

Sajnos az is igaz amit Bill "papa" mondott ... neki sem lehet hinni !!

2021. aug. 3. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Van okunk kételkedni,ennyi minden nem lehet véletlen!
2021. aug. 3. 23:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Mivel éppen most jelent meg az index.hu-n egy tipikus "cáfolat" szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani, mert annyira szépen példázza hogyan működik a "cáfolása" egy "őrült konteónak".

[link]

1. A cikkben egy szó nincsen érdemben a "konteó" gerincét alkotó tudományos kutatás eredményéről, nem tárgyalja, nem cáfolja semmiféle konkrétumok szintjén. Sőt igazából a legkínosabb, hogy említést sem tesz arról, hol, kik végezték el a kutatást, esetleg akit érdekel hol találja. Szintén nulla említés arról, hogy egy argentin csapat a Modernával hasonló eredményre jutott. Egy tisztességes cáfolat a kutatás eredményeit cáfolná egy szakértő segítségével a konkrétumok szintjén és nem félne attól, hogy te magad is meglátod a dokumentációt.

2. A cikk messziről kerüli a ténykérdést, hogy bár ez egy hülye konteó a grafénról, á mekkora baromság, de azért a múltban folyt és a jelen időben is aktív kutatások zajlanak a grafénnal többek között oltásokban alkalmazhatóságának a tekintetében is. Ezt nagyon nem kell tudni annak aki elolvassa a "cáfolatot", nem fontos egyáltalán.

3. A cikk semmilyen módon nem akar foglalkozni a PEGylated lipiddel ami összetevője az oltásnak és aminek a fő összetevője a grafén és ezt a Sinopeg vállalat dokumentumai kétséget kizáróan bizonyítanák.

Szóval így néz ki egy "cáfolat", a fact checking jelenség lényege premier plánban. A cél, hogy te elolvasd és megnyugtassanak á ez mekkora egy hülyeség hihihi jót nevettünk, ennyi. Ha valaki nem értené a lényeget az az, hogy véletlenül se akarj utánanézni érdemben, ők "megcáfolták" neked, mindent tudsz most már amit tudnod kell, ne foglalkozz tovább a témával. Aki említi azt nevesd ki, gúnyold ki, hülye megháborodott konteós, nem tud semmit.

2021. aug. 4. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is megbántam, Sputnyikot kaptam még áprilisban. Első után rosszul voltam egy éjszakán, magas láz, fejfájás, szédülés, zsibbadás. Majd másnap olyan erős hátfájásom lett, hogy nem bírtam felkelni. 100 mg diklofenák-nátrium bevétele után is alig bírtam létezni a fájdalomtól. Kb 4 napra rá, mintha elvágták volna a dolgot, elmúlt. A másodikat már nem mertem beadatni. Azóta egyszer fájt ugyanígy a derekam. Sokszor vagyok fáradt, vagy szédülök. Hasmenése nekem is többször van, régen sosem volt. Mostanában derült ki, hogy vérszegény is vagyok.
2021. aug. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!