Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan aki beadatta valamel...

Van olyan aki beadatta valamelyik oltást és megbánta?? Miért?

Figyelt kérdés
Akik fanatikus oltás pártiak, ne írjanak a vita elkerülése végett? Köszönöm.

2021. júl. 31. 12:44
1 2
 1/20 anonim válasza:
68%
Pfizert, mert már nem hiszek covid mizéria körül és most nem érzem tisztának magam.
2021. júl. 31. 12:52
 2/20 anonim ***** válasza:
62%

Nemsoká szét leszel szedve Kérdező XD

Készülj mert hamarosan megérkeznek a nagy szakértők🤣

De mikor valaki kiírja hogy sz@rul van valószínű az ótástól akkor érdekes módon mind eltűnik😉De mikor dicsöítés kell akkor előkerül az összes

2021. júl. 31. 12:53
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Még nem tudom, hogy megbántam-e, az első után volt némi kellemetlen mellékhatás, a második után már szerencsére nem. De hogy megbántam-e, majd kiderül, ha újra felfut a járvány. Mindenesetre már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy volt értelme.
2021. júl. 31. 13:06
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

szputnyikot kaptam, és nem bántam meg eddig, semmi bajom nem volt tőle, nem voltam rosszul, és semmim sem fájt

mi voltunk covidosok, végignéztem a szüleim kínlódását, és borzalmas amikor nem tudsz segíteni, csak hordod haza gyógyszert és napokig semmi javulás.. engem szerencsére nem viselt meg, de nagyon mondják ezt a 4. hullámot a delta variánssal az élen, lehet hogy túlzás, de az is lehet hogy tényleg sokkal durvább, én nem szerettem volna kockáztatni, és a szüleim sem, ők pfizert kaptak, szintén nem bánták meg, és ők sem voltak tőle különösebben rosszul

2021. júl. 31. 13:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Várom a tpvábbiakat. Arra lennék kíváncsi hogy valakinek voltak e erősebb mellék hatásai! És ha igen mi, és mit kapott??
2021. júl. 31. 14:01
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Én a kínait adattam be és (eddig) nincs bajom mégis megbántam. Mostanra másként látom a járványt meg ezt a helyzetet és eléggé felnézek azokra akik nem ijedtek meg a mai napig és kitartanak ennyi üldöztetés mellett is. Jó érzés lenne most ha én is közéjük tartoznék de legalább a harmadik dózisra már biztosan nemet mondok. Lehet bármilyen aljas zsarolás, kötelezés, riogatás a médiában, az ellenállókkal leszek az utolsókig. :)
2021. júl. 31. 16:48
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. júl. 31. 18:06
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Sputnyikot kaptam és egyenlőre inkább bánom.

Okok:

- utazni ugyanúgy nem tudok teszt nélkül, mintha oltatlan lennék. Ugyanígy sok országban nem tudok "védettseghez kötött" szolgáltatásokat igénybe venni. Két naponta tesztelni anyagi csőd.

- több mint egy hétig voltam lázas az első oltás után, négy napig a második után. Ez sok kiesés munkából.

- oltás óta magas a vérnyomásom.

- oltás óta rendszertelenül menstruálok.

- hajhullás, emésztési problémák jelentkeztek. (hasmenés, gyomor fájás, étvágy csökkenés)

Érdekesség:

- oltás óta megszünt a légúti allergiám. (nem vagyok immunológus, szóval nem merem egyértelműen azt mondani hogy ez jó jel)

Remény:

- ha nem betegszem meg a negyedik hullámban, elnézem a negatív mellékhatásokat. Addig meg mérges vagyok hogy így siettem beadatni. (áprilisban)

2021. aug. 2. 16:44
 9/20 anonim ***** válasza:

Én Szputnyikot kaptam, eltekintve a második adag utáni egy megviseltebb éjszakától, semmi nem volt.

Ami viszont megmaradt, mint mellékhatás, hogy azóta nem tudok berúgni.

Na nem mintha ez amúgy nagy probléma lenne, de néha jól esne kicsit megérezni a piát. Eddig, az oltás óta, kis túlzással, bármennyit ittam, szinte semmit nem éreztem.

2021. aug. 3. 02:27
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
Megis mit lehet egy oltason megbanni? Hogy nem halsz bele a Covidba, vagy nem kerulsz lelegeztetogepre? Agyamentek ezek a kerdesek...
2021. aug. 3. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!