Szerintetek biztonságos az oltás?
Azt sem tudjuk mi van benne, mik a mellékhatások, évek múlva milyen betegségek alakulnak ki, de mindeki eszeveszettül oltattja magát.
Ki hogy van ezzel?
Minden értelmes kommentet szívesen fogadok, olyat is aki nem úgy látja mint én a dolgokat:)
"Nem számít, hány járványügyi szakember mondja, a járványtan százéves tapasztalataira hivatkozva, ők annak a pár elmebeteg (ál)tudósnak a véleményét szajkózzák, akikből ugyanúgy hiányzik a társadalmi felelősségvállalás képessége."
Milyen jó, hogy te átlátsz a szitán 😁😏
Véleményem szerint a társadalmi felelősségvállalás abban nyilvánul meg, hogy nem terheljük az egészségügyet. Abba, h miért tart ott ahol és milyenek az állapotok, ki ezért a felelős stbstb. hagyjuk, más kérdés.
Tehát az oltásnak meglátásom szerint társadalmi szinten az a lényege, h ne kerüljön annyi ember kórházba, mert nincs férőhely, nincs személyzet, nincs lélegeztetőgép stb. Nem az a lényeg, h elkapod-e, fertőzöl-e, hanem mivel be vagy oltva (elvileg) nem kerülhetsz, vagy csak kis százalékban olyan rossz állapotba, h kórházi kezelésre, lélegeztetőgépre szorulj.
Én beoltattam magam, mégpedig azért, mert az oltás mellékhatásától kevésbé féltem, mint a Covidtól. Rossz az egész Covid protokoll, ha bekerülsz légzéselégtelenség miatt a kórházba, egyből rácsapnak a lélegeztetőgépre, ahonnan pedig szinte képtelenség lejönni. Egyetértek a HPV és a bárányhimlő oltásnál is pár éve megvolt ugyanígy a hiszti. Hát most a Covid oltás miatt hisztiznek, az egyszerű ember már csak ilyen.
Igen, igazad van, teljesen. Valóban elképesztő, hogy ma már mennyien hiszik azt, hogy bármihez értenek, amiről olvastak valamit az interneten!
Hogy is mondják? A cipész maradjon meg a kaptafánál.
Ne kezdje magát járványügyi szakembernek képzelni.
Alapvetően lehet bízni az orvostudományban. Ha nem így lenne, senki sem járna orvoshoz. Mégis elmegyünk, tehát bízunk. Bevesszük a gyógyszert, amit felírtak, pedig arról sem tudjuk, meddig tesztelték. Bizalom nélkül, állandó gyanakvással nem lehet élni.
De ha csak a józan paraszti észt vesszük is elő: abban bízzunk, hogy egy eleddig ismeretlen parazita (a koronavírus), melynek egyetlen célja a végletekig való szaporodás, nem fog bennünk kárt tenni, vagy abban bízzunk inkább, hogy egy VÉDŐoltás, melynek célja, ahogy a nevében is benne van, hogy MEGVÉDJEN bennünket, nem fog bennünk kárt tenni? Szerintem erre egyértelmű a válasz.
#54 Igazat adnék neked. De! Annak hiszek, amit a saját szememmel látok. Nem a médiának, nem Nyunyóka néninek, nem az állatorvosnak, nem Viktorkának, nem a Gyakoris, 70 éves Marika néninek. Igen, túléltünk minden gyerekkori oltást, de ez más!
Ahol én élek, a covid hullámok alatt nem is volt halott, aki elkapta, az is kb tünetmentesen csücsült otthon a seggén.
Jött az oltás, megkezdődtek a bajok. 30 éves nőnek az oltás után szívizom gyulladása lett. 80 éves néni, az oltás után 3 napra rá összesett, kómába került és meghalt. 70 év körüli bácsi az oltás után 1 héttel lebénult. 70 körüli bácsi, az oltás után 4 nappal trombózist kapott, mikor azt hitték javul az állapota, meghalt. 60 éves nő az oltás után 1 nappal gyomorvérzése lett és meghalt. 12 éves gyerek, az oltás napjának estéjén epilepsziás rohamot kapott, jelenleg kórházban küzdenek az életéért. Lehet azzal jönni, hogy biztos oltás nélkül is bajuk lett volna. De a leírt esetekben az orvos közölte, hogy az oltás okozta és ismeretségi körömben történt, nem a Józsinak az öccsének a feleségének a munkatársa mondta.
Talán esetleg mert igaz?
Tudjuk biztos kamu XD
Az oltástól nem lesz semmi baj és még hisztek a mesékben pfff
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!