Volt értelme az oltasnak?
Figyelt kérdés
Megbantad te vagy bárki az ismerőseid közül, hogy beoltattatok magatokat?
Lett valami szövődmény?
2021. júl. 28. 15:16
41/50 anonim válasza:
Teljesen felesleges a szemelyeskedesed! Es latod, a roaszindulat beloled sugarzik, hisz Te elakarsz Torolni Engem, en pedig Halat adtam nektek....Hajajajjj...Ember....!😅👍🏻
42/50 A kérdező kommentje:
Ja, nem is tudom.
Sogornőm most kapta meg hete a 2.oltasat vele beszélgettem és vannak mellekhatasa. Nagyon megbánta. Innen jött a kérdés.
Az a durva én, ha nem rettegnek a tűtől már beoltattam volna magam,de így már nem fogom rávenni magam.
2021. júl. 28. 19:55
43/50 A kérdező kommentje:
Amúgy én már nem is tudom követni ki? mit? kinek szólt be.?
2021. júl. 28. 19:56
44/50 anonim válasza:
41.-te is személyeskedsz nagyon nem ide illően..
45/50 anonim válasza:
43.a hármas válaszoló kezdte mindet én csak reagáltam rá finoman de ő már bemutatott, lebirkázott, lebárányozott stb..XD fura egy alak azt biztos de látszik hogy unatkozik aki még azt is állította hogy kakiáfétisem van scska mert leírtam hogy őt szarnám le ezért...XD
46/50 anonim válasza:
Es latom, tenyleg meg is Eszed! 🤭
47/50 anonim válasza:
46.ennyire unatkozol? hány éves vagy? XD
48/50 anonim válasza:
#42: hidd el, jobban megbánta volna, ha nem oltja be magát és lélegeztetőgépre kerül.
50/50 A kérdező kommentje:
48.
Az biztos. 🙂
2021. júl. 28. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!