Nem ertem miert vagytok ennyire fentakadva a Birkazason...?hat hisz Ti magatok Azonosultok vele! 🤣🖕
2021. júl. 28. 19:30
32/50 anonim válasza:
#28 Nem kötekedésből, saját, magán vélemény, de én bírom az illető nyers önkifejezését, nagyon szimpatikus és igazat adok neki.
Szerinted az oltatlanok mit kapnak? Laposföldhívőznek minket, konteós birkáknak hívnak, idiótáznak és sorolhatnám. Érdekel? Nem. Abban hiszek, amiben akarok. Te se hiszizz, ha egy anonim oldalon beszólnak neked. Te vagy a gyerekes, mert magadra veszed és ennyire túlliheged.
2021. júl. 28. 19:32
33/50 anonim válasza:
31.ennyi erővel az oltatlanok meg félős piócák vagytok XD🖕
2021. júl. 28. 19:34
34/50 anonim válasza:
Jm... Vajon mitol is felhetunk jobban...? 1 hogy meghalunk a virustol, vagy hogy szovodmenyeink lesznek az oltastol? 🤔
2021. júl. 28. 19:36
35/50 anonim válasza:
#33 Ha már beszólsz, legyen értelme. Te oltattad be magad, te félsz, nem mi, akik nem vagyunk beoltva. 😏
2021. júl. 28. 19:38
36/50 anonim válasza:
35.van értelme csak sajnos tudatlanok vagytok hozzá...😏
én beoltottma magam nem azért mert én félek, mások miatt oltottam be magam, család...
aki nem akarja beoltani magát az is fél, fél az esetleges reakcióktól, szövődményektől...fél csak nem ismeri be!
2021. júl. 28. 19:41
37/50 anonim válasza:
Neharagudj, de ez egy Bullshit, edes anyam lelegezteton volt, tulveszelte ezt az egeszet, es egyaltalan nem varja el, Hogy beoltassam magam!soot, ha akarnam meg ellenezne is!! De, hogy miert nem? Mert fiatal eleteros legeny vagyok, es csak pont annyira veszelyes ram mint barmelyik influenza... Es vissza verza az idosekre!
2021. júl. 28. 19:43
38/50 anonim válasza:
De mint mondom, nekem semmi bajom veletek, hisz egyeloremeg 😈 szukseges a letezesetek! 🤗
2021. júl. 28. 19:44
39/50 anonim válasza:
Na ez is egy olyan kérdés lesz ahol vitatkoznak az oltottak és oltatlanok ugyanazon a rizsán...kérdező biztos jó ötlet volt ilyet kérdezni újra?...annyiszor át lett rágva már itt is a téma...
2021. júl. 28. 19:51
40/50 anonim válasza:
39.hiába mondod hogy nincs bajod úgy hat nagyon az írásodból hogy van!
Főleg az utolsó mondat: 😈 szukseges a letezesetek! 🤗 azaz azt kívánnád hogy ne létezzenek...szánalmas vagy ember, inkább te ne léteznél...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!