Volt értelme az oltasnak?
Figyelt kérdés
Megbantad te vagy bárki az ismerőseid közül, hogy beoltattatok magatokat?
Lett valami szövődmény?
2021. júl. 28. 15:16
11/50 anonim válasza:
9.figyu ezért én jelentenélek téged mert látszik hogy unatkozó majom vagy és nincs jobb dolgod de mivel nem vagyok azon a szinten nincs ilyen lehetőségem de ha a kérdezőnek van neki felajálnlom hogy jelentsen téged..unatkozó majom...
12/50 anonim válasza:
10.van de most neked ez hogy esne ha ennyire szekálnának ezért csak mert beoltattad magad és fontos az egészésged...nem a kormány miatt oltottam oké? magam miatt.
13/50 anonim válasza:
De neveletlen vagy, anyukad erre tanitott? Pedig Biztosra vettem, hogy itt csak ertelmisegiekkel tallakozok... Hisz, ti tudatosan elitek a minden napjaitok, es Egyetemet, foiskolat vegeztetek! 🤔
14/50 anonim válasza:
25.anyukád meg arra tanított hogy másokat szekálj csak mert ők máshogy gondolkodnak mint te és gyerekes módon szapuld őket? szép....
15/50 anonim válasza:
17..senkit sem?
akkor mi a fenének lebirkázol mindenkit?...olyan gyerekes ez tényleg...
16/50 anonim válasza:
Nagyon egyszeru, mert azok vagytok, de ez nem gond, szukseg van ratok, a szep uj vilag Nelkulet sohasem johetne letre!
17/50 anonim válasza:
Ahova eddig.... Csak ezuttal, mikozbe lehuzod, gondolj magadra! 😅
18/50 anonim válasza:
21.bár inkább rád szarnék hogy befogd végre 😅
19/50 anonim válasza:
*kimaradt, szoval pontoaitok! Ezuttal mikor lehizod, nezzel Joo mélyen a csészebe, es Gondolj Magadra! 🤭
20/50 anonim válasza:
Latom, van egy kis kaki fetised, neha fogadjunk megszoktad eszegetni, es ossze kened vele a Falat?!! 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!