Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányan oltattátok be magatokat...

Hányan oltattátok be magatokat már és hányan még nem?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

"rengeteg embernek súlyos mellékhatásai vannak"

Eleve kevés embernek vannak mellékhatásai és még sokkal de sokkal kevesebbnél súlyosak ezek a mellékhatások.

"vannak beszámolók elhalálozásokról is. Lásd például facebook"

:DD Ott mindenre, és mindennek az ellenkezőjére is szép számmal találhatsz példákat, úgyhogy nem érv. :DD

"Ezekről a dolgokról nem igazán hallunk a médiában, vajon miért?"

Dehogynem, ott is hallunk mindenről, ha nyitott szemmel-füllel járunk, csak győzzük kibogozni belőle, hogy mi az igazság...

"Ezeken a dolgokon nagyon érdemes lenne elgondolkodni."

Azért tartjuk az orvosokat, a kutatókat, hogy naphosszat gondolkodjanak rajtuk. Meg is teszik. Azt az eredményt hozzák ki a sok gondolkodásból, hogy az oltás a megoldás. Akkor miért és egyáltalán milyen alapon akarjunk okosabbak lenni náluk?

2021. júl. 24. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
1 203 470 az 12 éven aluli, 316 111-en eü ok miatt nem kaphatnak, 292 126-nál pedig még nem telt el elég idő a megfertőződése óta.
2021. júl. 24. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem fogom beoltani magam. Persze ha szükséghelyzet lesz, akkor beoltom magam.
2021. júl. 26. 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nem fogom beoltani magam."

Ez mondjuk nem olyan furcsa.

"beoltom magam"

Szerintem bízd inkább másra.

2021. júl. 27. 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
14, ha már Orbánnék az mondják, hogy budira nem lehet kimenni oltási nélkül, akkor ilyen esetbe beoltom magam, de ha nem muszáj inkább nem.
2021. júl. 27. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:
És akkor tényleg te fogod beadni magadnak az oltást? Ezt jelenti, hogy "beoltom magam". Ha mással csináltatod, akkor "beoltatom magam", erről beszéltem.
2021. júl. 27. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, akkor igen, bocsi! :DD Azt hittem ez egy gyengébb beszólás (bár sztem valamennyire az xd).
2021. júl. 27. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!