Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Boríték nélkül tényleg sehol...

Boríték nélkül tényleg sehol nem kaphat az ember normális kórházi ellátást?

Figyelt kérdés

Azt hittem ez csak mendemonda, hiába beszélt róla MINDEN ismerősöm (akik tapasztalták kivétel nélkül ezt mondták), nem gondoltam komolyan.

Nemrég volt, hogy egy nagyon közeli rokon idős családtagja kórházba került és még jó, hogy volt tablete, amin tudtunk beszélni! Videóban (természetesen rögzítették) mutatta, hogy nincsen takarója, fázik, EGÉSZ NAPRA két szelet kenyeret kap vaj nélkül egy szelet párizsival, meg ebédre valami kotyvasztott ehetetlen pépes SZART! és 8-an vannak egy kórteremben. Minden egyes nap meghal valaki, irdatlan bűz és ordítozó demens idős emberek (betegség miatt). Úgy beszélnek velük a nővérek mintha kutyák lennének, rángatják őket, nem segítenek nekik, beb*sszák őket a fürdőbe aztán eltűnnek. Mit csináljon egy járni alig képes öregember a csúszós vizes csempén?

A rögzített videókat elküldtük a kórház vezetőségének, majd egy hétnyi várakozás után a rendőrségre. Semmi válasz. Le se szarták.

Ekkor mivel még orvosi ellátásra szorult nem helyezhettük idősek otthonába, ezért kitaláltuk közösen, hogy jöjjön a boríték. 400eFt a főorvosnak, semmi. személyesen adtuk át. SEMMI. Úgy felképeltem volna azt a sz*rházi f*szt, hogy ápolgathatja magát! 600eFt a nővéreknek, és kapott egy szál lepedőt takarónak. utána 1mFt az orvosának és még 1mFt az ápolóknak. Kapott vacsorát. Ennyi változott. Ugye a covid miatt nem engedtek be, ezért százezrek mentek el a nővéreknek, hogy vigyenek be neki ételt, ruhákat, hogy legalább életben maradjon.

Később elhunyt.

Uzsoki kórház. Csak, hogy mindenki tudjon róla!

ezt ugye mind fizetné a TB!!

Lehet, hogy bűncselekmény, de basszus családtagról van szó, nehogy már hagyjuk.

Mit gondoltok? 1. helyes volt-e a boríték 2. vagy többet kellett volna tenni?

2021. júl. 14. 20:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Jolvan oke, nyilvan, senkit nem akartam megbantani, fogadas volt nyugi. Akinek nem inge...
2021. júl. 14. 23:41
 32/40 anonim ***** válasza:
6%
Orvos vagyok, rohadtul nem szeretem amikor a hozzád hasonló senkiháziak a kollégáimat rágalmazzák! Növessz gerincet!
2021. júl. 14. 23:45
 33/40 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül tényleg ismerek nem kevés embert akik úgy mesélték el a kórházi bentlétet mint egy magánzárkát kb :/ De mint írtam nem kell komolyan venni. Akinek nem inge... Vagy magadra ismertél?
2021. júl. 15. 08:31
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Igen magamra ismertem, ugyanis a sehol nem hatalmas általánosításodba az én rendelőm is beletartozik, ahogy az összes többi kollégáé is! Soha nem fogadok el hálapénzt, a tiltás előtt sem fogadtam el, de ez a kérdés az összes EÜ dolgozó számára mélységesen sértő és felháborító! Ez az akinek nem inge, meg egy szánalmasan gyerekes mentalitás! Bocsánat de, Igenis ingek, mert becsületesen dolgozó EÜ dolgozó vagyok és minket is rágalmaztál... Játékból... Hát ennyit érsz kérdező!
2021. júl. 15. 10:29
 35/40 A kérdező kommentje:

Játékból, oké, de ha olyan tisztességes vagy miért veszed magadra?

Ha ennyire mélységesen felháborító mégis miért fogadják el ennyien? Adja az ég, hogy sose kerüljek olyan helyzetbe, hogy rossz ellátást kapok, vagy bárki más. De mégis magyarországon fennáll az a helyzet, hogy divat lefizeni az orvost. Mondtam. tisztelet a kivételnek. Te Te tisztességesen teljes tudásoddal a betegeidet "szolgálod" akkor emelem kalapom. De ha nem? Akkor mit vagy így fennakadva? Nem áll össze.

2021. júl. 15. 14:13
 36/40 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül örülök, hogy legalább egy korrekt orvos van itt. Ha tényleg orvos vagy.

Oké, poén volt, illetve fogadás, de attól még 99%-a sajnos maga a szomorú valóság. Megint jön a költő kérdés, mi lett volna, ha tényleg megtörténik? Ellenem fordulnak, ha gondoskodom a családtagomról? Ez azért elég elszomorító nem gondoljátok?

2021. júl. 15. 14:15
 37/40 anonim ***** válasza:
0%
A 99 százalék normálisan becsületesen dolgozó ember, aki az elmúlt egy évben a belét kidolgozta, de egy hozzád hasonló, rosszindulatú gyökérnek ezt kár magyarázni.
2021. júl. 15. 17:59
 38/40 A kérdező kommentje:
Az, hogy a kérdés egy fogadásból írt hülyeség még nem jelenti, hogy nem igaz. Konkrétan egy valós helyzetet dolgoz fel, közeli ismerős mesélte. Meg azért elég sokan. Ez a 99% jó, ha van 0,09% :)
2021. júl. 15. 18:17
 39/40 A kérdező kommentje:
"egy hozzád hasonló, rosszindulatú gyökérnek" miért is? Rosszindulatú gyökér vagyok, ha leírom, hogy mekkora borzalom ami a kórházakban megy? A boríték a dokinak csak bónusz. Az is rosszindulatú aki a szívén viseli egy családtagja ellátását? Nemár. Ha ilyen történik velem az életben és arra kényszerülök vagy a családom arra kényszerül, hogy lefizesse az orvosokat a normális ellátásért akkor mi lesz? Őket támadják? Jó vicc.
2021. júl. 15. 18:20
 40/40 A kérdező kommentje:
Úgyis már rég kíváncsi voltam, hogy ha ennyire mindenki azt szajkózza, hogy ilyen bozalmas olyan borzalmas a kórház, akkor mit reagálnak erre. Hát ez még szomorúbb.
2021. júl. 15. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!