Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Boríték nélkül tényleg sehol...

Boríték nélkül tényleg sehol nem kaphat az ember normális kórházi ellátást?

Figyelt kérdés

Azt hittem ez csak mendemonda, hiába beszélt róla MINDEN ismerősöm (akik tapasztalták kivétel nélkül ezt mondták), nem gondoltam komolyan.

Nemrég volt, hogy egy nagyon közeli rokon idős családtagja kórházba került és még jó, hogy volt tablete, amin tudtunk beszélni! Videóban (természetesen rögzítették) mutatta, hogy nincsen takarója, fázik, EGÉSZ NAPRA két szelet kenyeret kap vaj nélkül egy szelet párizsival, meg ebédre valami kotyvasztott ehetetlen pépes SZART! és 8-an vannak egy kórteremben. Minden egyes nap meghal valaki, irdatlan bűz és ordítozó demens idős emberek (betegség miatt). Úgy beszélnek velük a nővérek mintha kutyák lennének, rángatják őket, nem segítenek nekik, beb*sszák őket a fürdőbe aztán eltűnnek. Mit csináljon egy járni alig képes öregember a csúszós vizes csempén?

A rögzített videókat elküldtük a kórház vezetőségének, majd egy hétnyi várakozás után a rendőrségre. Semmi válasz. Le se szarták.

Ekkor mivel még orvosi ellátásra szorult nem helyezhettük idősek otthonába, ezért kitaláltuk közösen, hogy jöjjön a boríték. 400eFt a főorvosnak, semmi. személyesen adtuk át. SEMMI. Úgy felképeltem volna azt a sz*rházi f*szt, hogy ápolgathatja magát! 600eFt a nővéreknek, és kapott egy szál lepedőt takarónak. utána 1mFt az orvosának és még 1mFt az ápolóknak. Kapott vacsorát. Ennyi változott. Ugye a covid miatt nem engedtek be, ezért százezrek mentek el a nővéreknek, hogy vigyenek be neki ételt, ruhákat, hogy legalább életben maradjon.

Később elhunyt.

Uzsoki kórház. Csak, hogy mindenki tudjon róla!

ezt ugye mind fizetné a TB!!

Lehet, hogy bűncselekmény, de basszus családtagról van szó, nehogy már hagyjuk.

Mit gondoltok? 1. helyes volt-e a boríték 2. vagy többet kellett volna tenni?

2021. júl. 14. 20:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Csak provokálod a népet. Senki nem veszi be, hogy 3 milliót csak úgy kiosztogattál:D
2021. júl. 14. 20:18
 12/40 A kérdező kommentje:

Szerinted egy család nem adna ki ennyit? Hányszor hallottam ilyet, jézusom. Új autó árát eljátszották ellátásra.

De ez is jól mutatja, hogy ha megtörtént volna tipik nem hinné el senki és hagynák megdögleni szerencsétleneket

2021. júl. 14. 20:20
 13/40 A kérdező kommentje:
Istenem milyen bénák vagytok, de komolyan. Ha valaki így aggódik egy családtagjáért, akkor meg kell szólni? Ahelyett, hogy válaszolnátok a kérdésre? Na és ha igaz? Akkor mi van?
2021. júl. 14. 20:25
 14/40 anonim ***** válasza:
66%
Kamukérdés, de a kérdező megérne egy feljelentést rágalmazásért.
2021. júl. 14. 20:28
 15/40 A kérdező kommentje:
Ezt nem, mert megtörtént az eset, csak épp nem a mi családunkban. Kórházba soha, az már biztos. Kíváncsi voltam ki mit tenne ilyen helyzetben.
2021. júl. 14. 20:29
 16/40 anonim ***** válasza:
Hát, tudnék mesélni, kérdező, ha már így megszólíttattam (5-ös), de én, mikor alapos okkal attól tartottam, hogy 2 napon belül elteszik láb alól anyukámat (budapesti kórház), rögtön a kórházigazgatónak írtam, és érdekes módon másnap képes volt felhívni az orvos és tájékoztatást adni, amit előtte több napon át csak egy máshol dolgozó ismerős orvos által a "felhőbe" való betekintéssel tudtunk megoldani, sőt hirtelen rájöttek, hogy nem kell lekötözni, és mégsem demens, akit szociális otthonba kéne dugni. Egy covidossal került egy szobába, (hogy létezik az?), így aztán más természetű betegsége ellenére a covid osztályon tartották karanténban, csoda, illetve hála az 1 Phizernek, hogy túlélte. A nővérek ezreseket elfogadtak, az orvos a tízezrest nem. A végén a még szükséges vizsgálatok nélkül hazaküldték, mert a veseosztály is átment covidba, de így legalább életben maradt.
2021. júl. 14. 20:31
 17/40 A kérdező kommentje:
Na akkor mondom, hogy mi a szitu. Idős embert otthon tartották, mert, hogy tudnak rá vigyázni, meg biztonságban van... aztán már olyan volt a helyzet, hogy boltba sem tudtak elmenni, emrt nem lehetett egyedül hagyni. meg is történt a baj, elesett, majdhogynem combnyaktörése volt, de csak megrepedt. Minden mentő, orvos kijött és vitték kórházba, az uzsokiba. Volt tablete és folyton hívásozott a családtagokkal, hogy mennyire rossz. enni moslékot kap, ruhái nincsenek. Ezért a család próbált valamit tenni, fél sikerrel, végül próbálták borítékolni az aggodalmukat. Semmit nem segített. Erről szól a kérdés, csak kíváncsi voltam, hogy ha velem történik meg, mint kérdező mennyire szólnak le. :)
2021. júl. 14. 20:33
 18/40 A kérdező kommentje:

16. köszönöm a válaszod, hát elég borzalmas volt hallgatni a nekem zokogó barátnőmet, hogy mit tegyenek, mert csoda, hogy a tabletét nem lopták el, nem kobozták el ahogy ezt szokás. Úgy fogalmazott, mentek a százezerek az egészre. Hát most mit mondjak? Megkérdezem itt, hátha van megoldás.

Eztán ez lett belőle. szép :/

2021. júl. 14. 20:35
 19/40 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy bűncselekmény hálapénzt adni? Itt most bevallottad egy bűncselekmény elkövetését. Egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

[link]

2021. júl. 14. 21:19
 20/40 A kérdező kommentje:
Én aztán nem adtam :D Egyébként meg teljes mértékben megértem azokat akik adnak. Te nem?
2021. júl. 14. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!