Megyek majd masszazsra. Mire szamitsak, fajni fog? Hogyan tortenik? Alsonadragra kell vetkozni? 16
"Mire szamitsak, fajni fog?"
Attól függ, milyen masszázsra mész. Ez a "fájni fog" dolgot nem igazán értettem, prosztatamasszázsra mész esetleg?
Ha nem csontkovácshoz mész, akkor max csak kicsit fog fájni, zömmel jól esik.
Az, hogy mennyire kell vetkőzni, attól függ, hogy hol masszíroznak meg. Én pl a hátammal és a derekammal voltam gyógymasszőrnél, csak a felsőmet kellett levennem, és egy kicsit lejjebb igazítanom a nacimat, hogy hozzáférjen a derekamhoz is. Szóval azt a testfelületet kell szabaddá tenni, amit megmasszíroz. Ha mindenütt, akkor valószínűleg igen. Esetleg ha feszélyez, húzz rá egy fürdőnacit. És gondolj arra, hogy a masszőr nap mint nap rengeteg embert masszíroz meg, és nem úgy tekint a testedre, neki az is csak egy beállt izmokat tartalmazó valami, amin ki kell nyomkodni a csomókat mint az összes többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!