Niceszisz kérdése:
Valaki használ bambusz zoknit/bugyit? Honnan erdemes venni/rendelni jó minőségű darabokat? 27/nő
Figyelt kérdés
2018. okt. 4. 18:51
1/6 anonim válasza:
Bár én férfi vagyok, A J.Press-ben jó bambusz fehérneműk vannak, zokni is és boxer is, gondolom,nőiben is van. Nézz fel a weboldalra.
2/6 anonim válasza:
Ahogy az első irta, J Press! Érdemes venni, mert kellemesebb mint a pamut. Szinekben is kapható. Próbáld ki! N/32
3/6 jani273 válasza:
Onnan erdemes venni ahol aruljak!! Ahun nem arujjak onnan nem erdemes mer nincs nekik. De hulye kerdes
5/6 anonim válasza:
nekem a teszkóból van egy vastag bambusz harisnyám, még a legdurvább télen is izzadok benne
6/6 anonim válasza:
A bambusz zokni nem szorítja el a lábszárat, ödémás lábra szoktak használni.Általános használata azért zavaró, mert lecsúszik.Minőségben nincs nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!