Masszázs során (olajos thai) az alsónadrág lekerül?
Figyelt kérdés
Nem voltam még masszázson, tehát, etikett szerint számomra nem ismert, hogy miként megy, olvastam azt, hogy anélkül volna ideális, olyat is, hogy sok masszőr nem örül neki, ha a férfin nincsen alsó.
Olyan nő végzi, aki nem beszél magyarul, nem zavarna az, ha alsónadrág nélkül történne, nem vagyok szégyenlős, talán még jobban el is engedném magamat, meg ugye, elvileg úgyis takarva van az a testrész.
Levehető az alsónadrág? Szólna érte a masszőr szerintetek?
2021. jún. 29. 12:28
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a masszőrt. Jellemzően nem vehető le.
2/9 anonim válasza:
Páros masszázson voltam már, ott le kellett vennie a barátomnak. Ráadtak egy eldobható nagymama bugyi faonú alsót.
3/9 anonim válasza:
Én magamon hagytam.
Úgyis felajánlja majd a Happy Finish-t,úgyhogy szerintem mindegy.
4/9 A kérdező kommentje:
Voltam azóta, magamon hagytam, utólag olvastam az oldalukon utana, hogy le lehetett volna venni, egyébként nem ajánlotta fel, bármennyire is furcsa, azért mentem oda, mert fájt a hátam, nem pedig azért, hogy kiverje a masszőr.
2021. júl. 14. 09:54
5/9 anonim válasza:
Én amin voltam ott szólt a masszőr hogy vegyek le mindent. Meg is lepődtem. A derekam miatt kerestem fel amúgy.
6/9 A kérdező kommentje:
Valakinél ez a szokás, olvastam ilyen véleményt, hogy neki furcsa volt. Kényelmetlenül érezted magadat vagy eltudtál közben lazulni?
2021. júl. 14. 20:28
7/9 anonim válasza:
Igen,eléggé. Privátba mesélek többet ha érdekel.
8/9 anonim válasza:
Voltam Thai masszáson,olajos masszást kértem, mondta a recepciós hpgy alsónadrágra vetközzek le.Bementem levetkőztem, bejött a thai masszőr és mutatta hogy vegyem le az alsónadrágot is,látható volt hogy tetszett neki a látvány, betakart és megmaszírzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!