Ha beoltatom magam a koronavírus ellen, akkor élhetek úgy mint a vírus előtt?
Itt nem a maszkra gondolok, hanem pl utazhatok külföldre mindenféle baszakodás nélkül?
Felmutatom a "védettségi igazolványom", hogy nézzed paraszt oszt mehetek bárhová? Vagy akkor is kell teszt külföldre?
Például Romániába vagy ukrajnába jelenleg elég csak a védettségi igazolvány? Szerintetek előreláthatólag van rá esély hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba? Én úgy tudom hogy javuló tendenciát mutatnak a járványügyi adatok, így azt remélem hogy szeptemberre minden helyreáll, fura lesz, de leginkább a suli aggaszt. Már a 2. évem ment a levesbe, remélem a jövő tanévet nem fogják elbaszni az online oktatással....
A fent említettek reményében gondolkodtam el azon hogy mi lenne ha beoltatnám magam. Ha jól tudom 5,5 millióan már megtették és nincs tele minden sarok hullákkal miatta, ahogy a covid miatt sem volt...khmmkhmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!