Beoltatod magad a koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 13:11
1/18 anonim válasza:
Igen sőt meg is vagyok vele már
3/18 anonim válasza:
Még kivárok, mert az ellenanyag szinten az egekben, így kártyám is van augusztus végéig.
Meglátjuk mivel kényszerítek a továbbiakban és ez mennyire korlátoz engem.
5/18 anonim válasza:
Igen, ma oltottak be Pfizerrel. Bár kicsit meg vagyok attól, hogy utána az egész karomat letörölték, olyan mintha nem az egész vakcinát nyomták volna belém..
6/18 anonim válasza:
Igen, az elsőt beadattam kb 2 hete.
7/18 anonim válasza:
Bár egy kicsit meg vagyok attól ijedve*
8/18 anonim válasza:
5-ös,nem az egész vakcinát adták be, mert egy ampulla több adagot tartalmaz. Amit letöröltek, az a fertőtlenítőszer volt
9/18 anonim válasza:
Most ez a kérdés komolyan azért került ki, hogy valaki lepontozza azt, aki beoltatja magát és felpontozza, aki nem? Nem unjátok még? Nevetséges.
10/18 anonim válasza:
Már nagyon sok oltásellenes van a neten, a facebook is teli van velük, és aki még nem oltatta be magát, azt elég erőszakosan le akarják beszélni róla. Itt is egyre többen vannak, és ők pontozzák le azokat akik beoltatták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!