Beoltatod magad a koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 13:11
11/18 anonim válasza:
Én igyekszem felpontozni a már beoltottakat, de kevés vagyok hozzá.
12/18 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam, szóval remélem nem felém irányult az a válasz.
2021. máj. 22. 14:23
13/18 anonim válasza:
8# én a fecskendőben lévő 0,3ml vakcinára gondoltam. Nyilván nem az egész kis üvegre.
Jelenleg semmi tünetem nincs, nem is fáj a karom, ez nem gond ugye? :(
14/18 anonim válasza:
Igen, már mindkét oltáson túl vagyok (Pfizert kaptam)
15/18 everlight válasza:
Nem vagyok birka,kamujárványra placebo
16/18 anonim válasza:
Na, most olvasom, hogy Szijjártó tárgyal az olaszokkal, hogy fogadják el a védettségi kártyánkat.
Ha célt ér, akkor nem oltatok. Ellenanyagszintem az egekben, augusztus legvégéig érvényes a kártyám. Nekem nem ér annyit egy étterem, szálloda sem, meg semmi itthon ezen az ótvar színvinalon, hogy oltassak. Ami számit az edzőterem, oda meg versenyengedélyem van.
Irány Olaszország!
17/18 anonim válasza:
Sajnos beoltattam kétszer is, de a következő turnust már tuti kihagyom.
18/18 anonim válasza:
Én kivárok még mert az idén már nem tervezek semmi külföldi kiruccanást. Azt sajnálom hogy nem kértem igazolást tavasszal meg voltam fázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!